Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pri protidrogovej akcii v Košiciach zadržali šesť ľudí

KOŠICE - Polícia zatkla pri piatkovom záťahu v Košiciach šesť údajných členov drogového gangu. Pri večernej akcii policajti na niekoľko hodín uzatvorili cesty v meste a pri naháňačke auta s dílermi strieľali do vzduchu. Najmenej troch členov skupiny chcú vyšetrovatelia obviniť, informoval na dnešnej tlačovej konferencii riaditeľ krajskej justičnej a kriminálnej polície v Košiciach Rudolf Pilarčík.

"Podarilo sa nám rozložiť jeden významný článok distribúcie drog v Košiciach," povedal. Medzi zadržanými bol aj 42-ročný šéf skupiny, ktorého už v minulosti pre drogy odsúdili. Gang bol podľa polície hlavným distribútorom heroínu v meste. Obvineným hrozí až 15-ročné väzenie.

Policajti podozrivú skupinu dlhodobo sledovali, zatknúť sa ju rozhodli pri chystanom obchode na ulici. Díleri sa pokúsili uniknúť v aute cez park, narazili však do stromu. Vodič auta bol podľa polície zrejme pod vplyvom drog. U zadržaných policajti našli 40 tabliet extáze a niekoľko vrecúšok s bielou látkou, ktorú skúmajú experti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu