Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fatálna zrážka pri Pribyline: Cesta zo žúru sa stala partii mladíkov osudnou, jeden zomrel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

PRIBYLINA - Partia mladíkov dnes nadránom narazila pri dedine Pribylina do elektrického stĺpu. Žiaľ, nehoda sa stala osudnou pre jedného z mladíkov, ktorý zostal po nehode zakliesnený pod autom a zraneniam podľahol.

Krátko pred štvrtou hodinou nad ránom prišlo k vážnej dopravnej nehode. Vodič na terénnom vozidle Mitsubishi z presne nezistených príčin narazil do stĺpa elektrického vedenia a následne sa vozidlo prevrátilo. "Na mieste zasahovali tri ambulancie záchrannej služby," potvrdil hovorca záchrannej služby Hirjak.

 "Traja muži boli prevezení do nemocnice. Pričom dvaja s vážnym poranením hlavy a hrudníka do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku, a jeden do nemocnice v Liptovskom Mikuláši, taktiež s poraneným hrudníkom," informoval Hirjak. Pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia nezlučiteľné zo životom, iba 22 ročný mladík z okresu Čadca. "Lekár na mieste konštatoval smrť," dodal Hirjak. 

Okolnosti nehody stále vyšetruje polícia. Podľa neoficiálnych informácii sa však mladíci vracali z chaty, na ktorej oslavovali stretávku zo strednej školy.

Viac o téme: Pribylina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu