Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zastávky v Bratislave sa dočkajú nevídanej zmeny: Toto je výsledok

Zastávka v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Zastávka v Bratislave

BRATISLAVA - ZSE sa aj tento rok rozhodla spríjemniť cestujúcim čakanie na vybraných zastávkach v Bratislave tým, že z nich urobila peknú obývačku s Wi-Fi zónou zadarmo. Táto akcia je súčasťou komunikačnej kampane k uvedeniu novej online Zákazníckej zóny ZSE.

Od 24. mája do 6. júna 2016 sa na zastávkach Námestie SNP a Autobusová stanica Nivy budú cestujúci cítiť ako doma. Počas celého tohto obdobia sa budú môcť priamo na zastávkach zaregistrovať do novej online Zákazníckej zóny ZSE, ktorá prináša možnosť vybaviť si všetky náležitosti spojené s využívaním služieb ZSE rýchlo, jednoducho a pohodlne, a to kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

„Celá stránka je naprogramovaná v responzívnom dizajne, čiže sa prispôsobí zariadeniu, ktoré práve zákazník využíva (notebook, tablet, smartfón). Okrem kompletných informácií o odberných miestach, službách, platbách a faktúrach zákazníci nájdu v zóne podrobnú analýzu spotreby elektriny s grafickým zobrazením a množstvom užitočných rád, ako ušetriť. Môžu zmeniť svoje kontaktné údaje, výšku preddavkových platieb, spôsob platby alebo aj termín splatnosti. Zároveň sa prostredníctvom využívania online Zákazníckej zóny snažíme motivovať zákazníkov, aby prispeli k ochrane životného prostredia - aktivovali si elektronickú faktúru, prešli na platbu inkasom či prevodom z účtu alebo si nechali posielať preplatky na bankový účet,“ hovorí Daniel Klúčovský, produktový manažér pre online služby v ZSE.

Zastávky v Bratislave sa
Zobraziť galériu (3)

Zastávky v Bratislave sa
Zobraziť galériu (3)

Darček pre každého a súťaž o skvelé ceny

Ak sa cestujúci po registrácii rozhodnú využívať online Zákaznícku zónu ZSE, získajú hneď online darček podľa vlastného výberu a sú v hre o jeden z 9 smartfónov iPhone 6S alebo jeden z 3 Smart televízorov Samsung.

Online to vybavíte aj v papučkách

Toto je slogan malej akcie, ktorú pripravujeme pre vás a cestujúcich, na zastávke Námestie SNP v piatok, 27. mája 2016 od 10.00 do 12.00 h. Srdečne vás pozývame na návštevu do našej Free Wi-Fi obývačky. Môžete si naživo pozrieť, ako ju budú ľudia hodnotiť a zároveň si môžete vyskúšať, čo všetko sa dá v online Zákazníckej zóne ZSE vybaviť. 

Viac o téme: Wi-fiZastávkyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu