Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lucie Bílá po koncerte v Bratislave: Bolo to ako nebo na zemi

Lucie Bílá PR článok Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá (Zdroj: Patrik Ratajský)

BRATISLAVA - Exkluzívny bratislavský koncert 20-násobnej slávice avizoval malé zázraky a mágiu v spojení s jedinečným hlasom Lucie Bílej, ale samotný večer ešte predčil očakávania. Niekoľkonásobné standing ovation, nekončiaci potlesk a dojatí diváci - aj tak vyzeral jediný vianočný galakoncert Lucie Bílej na zaplnenom Zimnom štadióne v Bratislave.

Lucie Bílá: "Bolo to ako nebo na zemi. Bola to rozprávka a veľmi silný emocionálny zážitok".

Lucie Bílá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

"Nedokážem ani slovami opísať, ako som sa včera cítila na vašom koncerte. Bol to nezabudnuteľný zážitok. Ten pocit, čo vo mne zostal, si v sebe uchovám na veľmi dlhú dobu...Ďakujem..." takéto a podobné reakcie na večer ponúkli sociálne siete krátko po koncerte, ktorý sa svojim prevedením možno zapíše aj do histórie.

Prvýkrát na Slovensku v takejto veľkosti a na koncerte bola použitá 3D technológia a holografická show, ktorá umožnila viaceré zaujímavé vizuálne efekty, ale hlavne duet Lucie Bílej s Luciou Bílou. "Bol to neopísateľný zážitok zaspievať si duet s Luckou Bílou - to sa mi ešte nikdy nestalo" tešila sa z koncertu Lucie Bílá.

Lucie Bílá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

Zážitok umocňovali aj veľkolepé LED projekcie pripravované špeciálne iba pre tento jediný večer a samozrejme nádherné šaty, ktorých autorom je Boris Hanečka a ktoré šikovne doplnila najrôznejšími doplnkami jej osobná stylistka Sandra Žigová.

Neodmysliteľnú doprovodnú skupinu Petra Maláska tentoraz posilnil 40-členný orchester, ktorý ešte umocnil sviatočnú atmosféru.

Lucie Bílá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

"V tejto uponáhľanej dobe to malo byť takmer 120 minút venovaných nielen na dvere klopajúcim Vianociam, snehu a radosti, ale aj viere, rodine, anjeloch, láske k Bohu a dokonca aj Panne Márii. Ak sa nám to čo i len troška podarilo a boli aj nejaké zimomriavky - tak sa veľmi tešíme a ďakujeme Lucke za príležitosť" tešila sa po koncerte autorka večera a organizátorka Silvia Nemčovičová.

Lucie Bílá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Patrik Ratajský)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu