Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vlastný web už zvláda každý

Tvorba vlastnej web stránky už viac nie je problémom
Tvorba vlastnej web stránky už viac nie je problémom

Ste živnostník, umelec alebo škola? Radi by ste svoje služby spropagovali na internete ale neviete ako na to? Je to jednoduché, o všetko sa postará web stránka, ktorú Vám na základe Vašich požiadaviek vytvoríme zadarmo!

Potreba „Byť na webe“ je pre dnešnú spoločnosť mimoriadne aktuálna a dôležitá. Obzvlášť pre jednotlivcov a organizácie, ktoré chcú týmto spôsobom zviditeľniť svoje výrobky či služby. Vlastný web vám totiž jednoduchým spôsobom umožní nielen získať nových klientov, ale i zlepšiť informovanosť a komunikáciu s už existujúcimi zákazníkmi či vybudovať vlastnú značku.

Aj Vy ste už možno nad myšlienkou „vlastného webu“ rozmýšľali, ale vždy Vám plány skrížil buď nedostatok času alebo nedôvera voči programátorom, ktorí by mohli Vašu technickú neznalosť využiť na vlastné obohatenie. Internetový portál Zoznam.sk Vám preto ponúka možnosť vytvorenia plne funkčného návrhu stránky ZADARMO a do niekoľkých hodín. Stránka s úhľadnou grafikou bude taktiež obsahovať pred pripravený text podľa odvetvia, v ktorom podnikáte. Užívateľ si tieto a iné atribúty bude môcť upraviť podľa vlastných predstáv. Stránku je možné nezáväzne používať a testovať 30 dní zadarmo.

Nechajte si vyrobiť návrh stránky hneď teraz. Stačí, keď na stránke www.lepsiweb.sk vyplníte jednoduchý formulár a my sa už o všetko postaráme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu