Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Uber zverejnil rebríček 10 najbizarnejších vecí, ktoré cestujúci zabudli v taxíku: Ten prvý... Preboha!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAN FRANCISCO – Nie je nezvyčajné, že cestujúci si v Uber taxíku zabudnú telefón alebo peňaženku. Oveľa bizarnejšie je, keď si niekto zabudne živú korytnačku či parochňu. Spoločnosť Uber uverejnila správu o najbizarnejších predmetoch, ktoré si cestujúci za posledných dvanásť mesiacov zabudli v taxíku.

Spoločnosť Uber zverejnila správu, ktorá rozoberá najčastejšie zabudnuté položky a uvádza 50 najunikátnejších stratených vecí za posledných 12 mesiacov. Medzi najvýznamnejšie z najnovšieho zoznamu patrí snímač prdu, sviečka „Uvidíme sa na súde“, dve nádoby s pavúkmi a list. Správa obsahuje aj dátum, kedy si cestujúci najčastejšie zabúdali veci – 21. január – a hodiny – 21:00 až 22:00. Správa ďalej uvádza, červená bola najčastejšou farbou stratených predmetov a najčastejšie zabudnuté kľúče od auta boli od vodičov Mini Cooper.

Uber zverejnil rebríček 10
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Vždy som prekvapený divokými a bizarnými predmetmi, ktoré sú každý rok nahlásené ako stratené,“ povedal Lexi Levin Mitchel, senior manažér pre komunikáciu so spotrebiteľmi Uberu, pre portál HuffPost. Čo sa týka samotného zoznamu najbizarnejších stratených predmetov, tieto patria do prvej desiatky:

  1. Senzor prdu
  2. Sviečka s nápisom „Uvidíme sa na súde“
  3. Dve nádoby s pavúkmi
  4. Panické tlačidlo
  5. Živá domáca korytnačka
  6. List zo stromu
  7. Majstrovský opasok WWE
  8. Tri japonské keramické dekoratívne mačky — jedna zlatá, jedna čierna a jedna ružová. Všetky o veľkosti päste.
  9. Korálkový opasok a parný hrniec na burrito
  10. Parochňa na ofinu

 

Čo robiť v prípade straty?

Ak sa ocitnete v situácii, že si v Uber taxíku niečo zabudnite, kontaktujte vodiča. Aplikácie na zdieľanie jázd ponúkajú možnosti telefonovania alebo posielania správ vodičom aj po skončení jazdy. Ak je stratenou položkou váš telefón, môžete sa prihlásiť do aplikácie spoločnosti na inom zariadení a nahlásiť stratenú položku. Keď ste v kontakte s vodičom, môžete sa dohodnúť na čase a mieste vyzdvihnutia, alebo ak vodič neodpovedá, zanechajte podrobnú správu s popisom položky a kontaktnými údajmi. Obrátiť sa môžete aj na zákaznícky servis.

Viac o téme: TaxiRebríčekStratyUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu