Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mladík (33) si rok a pol pichá do tela vlastné semeno: Hrôzostrašne sa to na ňom odrazilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBLIN - Lekárov v nemocnici v írskom Dubline upútal na predlaktí mladého pacienta obrovský červený opuch. Po tom, ako sa dozvedeli, z čoho sa mu vytvoril, zostali v šoku. Dopracoval sa totiž k nemu sám, keď si naordinoval svojskú liečbu bolestí chrbta.

Keď dorazil tridsaťtriročný mladík do nemocnice s veľkými bolesťami chrbta, lekárov upútalo jeho opuchnuté a začervenané pravé predlaktie. Muž povedal, že jeho telo takto reaguje na vlastné spermie, ktoré si injekčne aplikuje do tela v domnienke, že mu jeho ejakulát stlmí bolesti. Šokovaní lekári sa ešte dozvedeli, že túto svojskú liečbu uplatňuje už rok a pol, a to aj napriek tomu, že mu veľmi nepomáha.

FOTO Telo muža (57) napuchlo po bizarnej nehode: Deformácia váži 30 kg, totálne utrpenie

"Na všetko vraj prišiel sám bez akejkoľvek konzultácie. Prezradil nám, že si už osemnásť mesiacov aplikuje raz mesačne do tela jednu dávku spermií pomocou hypodermickej ihly, ktorú si zakúpil online," uviedla doktorka Lisa Dunneová pre odborný magazín Irish Medical Journal, ktorý o prípade informoval. So šialeným experimentom neprestal ani po tom, keď sa jeho stav nezlepšil a nakoniec musel aj tak kvôli boľavému chrbtu vyhľadať lekársku pomoc. 

Mladík (33) si rok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Pacient opustil nemocnicu hneď, ako mu povolili bolesti a lekárom ani nedal šancu vyliečiť jeho kožné ochorenie. Doteraz nie je známe, či pokračuje vo svojej šialenej liečebnej metóde, ktorou ohrozuje vlastné zdravie. Dunneová upozornila, že nijaký výskum sa nezaoberal účinkami spermií na ľudské svalstvo či žily. Takéto experimentovanie bez klinického výskumu je veľmi nebezpečné. V minulosti vedci aplikovali mužský ejakulát iba do tiel potkanov a králikov.

Viac o téme: SpermieEjakulát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu