Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Opäť štartuje veľký výkup nevýhodných úverov a pôžičiek!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Po minuloročnom úspechu a enormnom záujme o „Výkup nevýhodných úverov“ spúšťa OTP Banka veľkú výkupnú akciu opäť. Máte úvery alebo pôžičky z iných bánk alebo nebankových, či lízingových spoločností? Dajte si BEZPLATNE SKONTROLOVAŤ SVOJE PÔŽIČKY v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky na Slovensku a hneď zistíte, či vás nenachytali na nevýhodné podmienky.

  • Kontrola je na počkanie a bez poplatku.
  • Rovnako bez poplatku získate novú, výhodnejšiu pôžičku pre splatenie starých pôžičiek.
  • Počas tejto akcie Vám OTP Banka GARANTUJE zníženie úroku až o -3 % p.a. a tým zaručene ušetrí každý.

Informatívny prepočet úspory si môžete urobiť na stránke www.vykupuverov.sk

Opäť štartuje veľký výkup
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: OTP Banka)

Najlepší úrok, najvýhodnejšia pôžička, najnižšia splátka. Banky, nebankové subjekty aj lízingové spoločnosti sa predháňajú, aby prilákali nových klientov. Spoliehajú sa na to, že v núdzi ľudia pristúpia k pôžičke aj za nevýhodnejších podmienok a nevšimnú si ani skryté poplatky. Našťastie, banky ani nebankovky Vás nemôžu držať v šachu a tak môžete svoje pôžičky kedykoľvek splatiť. „Klientov, ktorí splácajú predražené pôžičky, je veľa. Svedčí o tom aj úspora, ktorú sa im podarí ušetriť refinancovaním svojich starých úverov. V rámci našej akcie výkupu nevýhodných pôžičiek, sa im podarilo znížiť si mesačné splátky aj o 10, 20 či 50 eur, no máme aj prípady, kde je to podstatne viac,“ povedala vedúca úverových produktov OTP Banky, Zdenka Dobreová.

>>>>>>>>>> 

Skutočný príbeh pani Lucie z Nitry

Pred časom som si brala úver, nakoľko som si prerábala byt. Nemala som problém so splácaním, každopádne každé euro je dobré. Preto keď som raz išla okolo OTP Banky a všimla si plagát, ktorý informoval o možnosti ušetriť na splátkach, tak som sa len zo zaujímavosti išla o tejto možnosti informovať. Pracovníčka na pobočke mi všetko vysvetlila, pričom som bola prekvapená aké je to jednoduché a rýchle. Pravdupovediac som potom veľmi neváhala a na ďalší deň som priniesla zmluvu. Daná pracovníčka mi vypočítala, že vďaka preneseniu úveru, kde mi zostávalo splatiť ešte 4 300 eur, by som mohla ušetriť 250 eur. Samozrejme som potom bola zvedavá, koľko ma to vlastne bude stáť. Keď som sa dozvedela, že je to všetko bez poplatku, tak bolo rozhodnuté :) Momentálne som spokojná a prenesenie úveru do OTP Banky odporúčam každému.

 

  Pôvodný úver otp REFINANC expres v OTP Banke
Výška úveru 4300 EUR 4300 EUR
Úroková sadzba 15,5% 12,7%
Mesačná splátka 133,29 EUR 127,35 EUR
Splatnosť 42 mesiacov 42 mesiacov
Pani Lucia ušetrila - 249,48 EUR
OTP Banka poskytuje otp REFINANC expres bez poplatku za spracovanie úveru. Celková úspora za 42 mesiacov splácania je 249,48 EUR. (RPMN: 13,52 %. Celková zaplatená suma:  5348,70 EUR)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu