Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Blogger si vystrelil z Castra juniora

Antonio Castro
Antonio Castro

MIAMI - Kubánskemu bloggerovi žijúcemu v americkom Miami sa podvodom podarilo nadviazať vzťah so synom Fidela Castra. Na internete sa vydával za mladú novinárku.

Britská BBC k tomu poznamenala, že muž sa takto chcel Castrovcom, ku ktorým by sa inak nedostal, pomstiť za svoj osud a útrapy ľudí väznených na karibskom ostrove.

Luis Dominguez sa cez internet zoznámil so synom bývalého kubánskeho diktátora Antoniom Castrom (40). Využil jeho slabosť pre mladé ženy a šport. Vydával sa za 27 – ročnú športovú novinárku Claudiu z Kolumbie. Dopisoval si s Castrom juniorom asi 8 mesiacov. Ten sa mu zdôveril s podrobnosťami života na Kube. Popisoval cesty po svete so strýkom Raulom, terajším kubánskym prezidentom. Vraj ale žiadne štátne tajomstvá neprezradil.

Dominguez tvrdí, že svoj cieľ dosiahol. Verejnosť informoval, aký opulentný život rodina Castrovcov vedie. Fotografie a záznamy z chatu s Castrom juniorom umiestnil na svojom chate. Za svoj podvod sa neospravedlní. „Som Kubánec a kubánsky Američan a do svojej krajiny som sa nemohol vrátiť od roku 1971, kedy som ju opustil,“ povedal. „Používam všetky prostriedky na to, aby som sa týmto ľuďom pomstil," vysvetlil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu