Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bordel vo Viedni spustil TOP očkovaciu kampaň: Po pichnutí sex zadarmo! Aj so sexi Slovenkami

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Facebook/Peter Konstantin Laskaris, FunPalast Vienna)

VIEDEŇ – Nie je očkovacia kampaň ako očkovacia kampaň. Na Slovensku mala na zvýšenie zaočkovanosti slúžiť napríklad dobre známa očkovacia lotéria, v susednom Rakúsku si zvolili iné prostriedky. Istý viedenský nočný klub dal totiž zákazníkom zaujímavú ponuku.

Ak sa u nich dá nejaký zákazník zaočkovať proti koronavírusu, môže stráviť 30 minút s vybranou spoločníčkou v saunovom klube úplne zadarmo. Poukážka zodpovedá jednej dávke vakcíny. Nevestinec Fun Palast chce takto prispieť k zvýšeniu zaočkovanosti. Pomáha tým ale aj sebe, keďže v dôsledku pandémie prichádzajú o zákazníkov. Podľa rakúskych erotických stránok ponukájú v spomínanom podniku služby aj viaceré Slovenky. Užiť si môžete napríklad aj s Emmou, Sylviou, Mirou alebo Romanou.

Bordel vo Viedni spustil
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Peter Konstantin Laskaris)

Rakúsko so zaočkovanosťou na úrovni 64 percent obyvateľov patrí spomedzi krajín západnej Európy k tým najhorším. Aktuálne krajina bojuje s rekordnými prírastkami nakazených. Iba nedávno pokorili v počte nových prípadov rekord z novembra 2020, keď im pribudlo až 9 943 nových pacientov. Odvtedy počty nakazených rastú a prekonali už hranicu 10-tisíc. Včera nahlásili až 11 398 nových infikovaných. Nákaze u nich od začiatku pandémie podľahlo približne 11,5-tisíc ľudí. 

 

"Pozrel som si štatistiku a prečítal si, že potrebujeme zaočkovanosť ta 70-75 percent na dosiahnutie kolektívnej imunity," uviedol majiteľ nočného klubu Peter Laskaris. Ten si tiež všimol, že veľa mužov s migračným pozadím očkovanie buď úplne odmieta, alebo o tom, že sa môžu dať zaočkovať, ani nevie. "A keďže oslovujeme práve túto cieľovú skupinu, rozhodli sme sa zriadiť očkovanie tu," vysvetlil.

Bordel vo Viedni spustil
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Peter Konstantin Laskaris)

Nápad si pochvaľujú aj samotné zamestnankyne. „Myslím, že mať očkovacie miesto vo Fun Palast je veľmi dobrá myšlienka, lebo už názov naznačuje, že sa tu treba trochu zabaviť a vrátiť sa tak trochu do normálu," povedala Mina.

Viac o téme: OčkovanieNevestinecViedeňRakúskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu