Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Ľudia sa zbláznili: Prvé horúčavy vytiahli davy ľudí na pláže a bez rúšok, šialené zábery!

Na plážach v Brightone a v Bournemouth sa objavilo množstvo ľudí. Zobraziť galériu (6)
Na plážach v Brightone a v Bournemouth sa objavilo množstvo ľudí. (Zdroj: TASR/Andrew Matthews/PA via AP, SITA/AP Photo/Matt Dunham)

BRIGHTON - Pohľad, ktorý doslova vyráža dych. Pláž Bournemouth a ďalšia, v anglickom Brightone, doslova praskali vo švíkoch práve v čase najteplejšieho dňa v krajine. Ľudia pritom akoby úplne zabudli na pandémiu nového koronavírusu a vybrali sa v početných húfoch vychutnávať slnečné lúče, a to rovno bez rúšok a sociálneho odstupu.

Hlava na hlave! Aj tak by sa dal nazvať pohľad na nové fotografie pochádzajúce z Veľkej Británie z mesta Brighton a z pláže Bournemouth. Ľudia sa veselo opaľujú a kúpu na pláži počas najteplejšieho dňa roka po uvoľnení sociálnych opatrení na zabránenie šíreniu nového koronavírusu.

KORONAVÍRUS Ľudia sa zbláznili:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR/Andrew Matthews/PA via AP)

KORONAVÍRUS Ľudia sa zbláznili:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR/Andrew Matthews/PA via AP)

Strach je minulosťou a zábrany už nie sú

Pohľad na preplnenú pláž pri medializovaných teóriách o blížiacej sa druhej vlne nového koronavírusu zrejme neveštia nič dobré. Pre Britániu ako takú už vôbec nie, keďže k tomuto dňu má už viac ako 43 tisíc obetí na ochorenie COVID-19 a počet infikovaných je na úrovni vyššej ako 306 tisíc obyvateľov. Británia je podľa rebríčka worldometers piatou najviac zasiahnutou krajinou v súvislosti s novým koronavírusom.

KORONAVÍRUS Ľudia sa zbláznili:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Dunham)

Odporúčania epidemiológov pritom hovoria jasnou rečou. Pred druhou vlnou sa musíme patrične chrániť a odkladať rúška v preplnených zónach sa nemusí vyplatiť. Preto je na mieste aj sociálny odstup, no pri pohľade na tieto fotografie skutočne behá mráz po chrbte. 

Galéria: Ľudia na pláži v Brightone

Viac o téme: PlážVeľká BritániaKoronavírusBrighton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu