Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nevydarený žart: Dievča (†18) vyskočilo zo skrine, priateľ ho zastrelil!

Premila Lal Zobraziť galériu (2)
Premila Lal (Zdroj: Facebook)

LONGMONT - Premila Lalová z Longmontu v americkom štáte Colorado mala chuť prekvapiť svojho priateľa, a tak sa ukryla do šatníka. Jej partner však jej žartík nepochopil, keď vyskočila zo skrine, v zmätku na ňu vytiahol zbraň a vystrelil. Mladá kráska neprežila.

Po tom, čo sa vtip zvrhol na tragédiu, jej priateľ Nerrek Daniel Galley (21) a dvaja mužskí príbuzní dievčaťa, preniesli zranenú do auta a odviezli do nemocnice. Krátko na to však zomrela. Podľa suseda bolo predtým počuť z domu krik a plač.

Podľa policajnej správy bol Galley, ktorý spolupracuje s políciou, zatknutý pre podozrenie z násilia na deťoch a bezohľadného ohrozenia. Okrem toho mal údajne zaobstarať zbraň aj Premilinmu mladšiemu bratovi (15) bez toho, aby o tom vedeli jeho rodičia.

Televízia CBS informovala, že dievča bolo hviezdou strednou školy. Jej rodičia však voči Galleymu vraj neprechovávajú žiadny hnev. "Prišli sme o dcéru, takže nechceme, aby niekto iný stratil svojho syna, najmä ak išlo nehodu," povedal zdrvený otec Praveen Lal.

Nerrek Daniel Galley
Zobraziť galériu (2)
Nerrek Daniel Galley  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu