Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nechutný útok na prezidentku Čaputovú! Česká polícia sa nemazná, vulgárna žena bude pykať

Zuzana Čaputová
Zuzana Čaputová (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Českí kriminalisti stíhajú ženu, ktorá sa na sociálnej sieti vulgárne vyjadrovala na adresu prezidentky Zuzany Čaputovej. Dokonca vo svojom komentári podnecovala k vražde Čaputovej.

Kriminalisti z protiextrémistického oddelenia pražskej polície minulý týždeň začali trestné stíhanie proti šesťdesiatročnej žene, ktorá na sociálnej sieti podnecovala k vražde prezidentky Zuzany Čaputovej. Kriminalisti vlastným šetrením a monitorovaním sociálnych sietí zistili, že teraz už stíhaná žena napísala a zverejnila príspevok

Žene hrozia dva roky

Príspevok bol vulgárny a podnecoval k vražde Čaputovej. „Židovská k**va Čaputová plánuje rozbiť V4 a dotiahne na Slovensko migrantov! Zabite tú p*ču, kým je čas!!“ Vzhľadom na to kriminalisti začali v spolupráci s ochrannou službou na prípade pracovať, podozrivú ženu stotožnili a vypočuli. „Pri výsluchu sa potom k činu priznala a uviedla, že príspevok napísala a zverejnila,“ uviedli českí policajti. 

V prípade odsúdenia hrozí za podnecovanie k trestnému činu trest odňatia slobody v dĺžke až dvoch rokov. Ženu stíhajú na slobode. Pre ten istý trestný čin spomínaní kriminalisti stíhajú aj jedného muža, ktorý sa na sociálnej sieti vyhrážal zabitím prezidentovi Českej republiky Milošovi Zemanovi a skupine poslancov.

Viac o téme: PrezidentkaZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu