Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dcéry Brucea Willisa pózovali v plavkách: Pozrite aj na jeho rozkošnú vnučku!

Bruce Willis
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dokonale zladené! Bruce Willis (69) sa v posledných rokoch spomína v médiách najmä v súvislosti s jeho zdravotnými problémami. V uplynulých dňoch však spôsobili rozruch jeho staršie dcéry, ktoré má s exmanželkou Demi Moore. Aha, aké zaujímavé momentky zverejnili.

Galéria: Bruce Willis

Filmová legenda Bruce Willis trpí zriedkavým typom demencie, zvaným frontotemporálna demencia. Život s týmto ochorením nie je jednoduchý, avšak jeho milujúca rodina mu je veľkou oporou. Okrem súčasnej manželky a ich dvoch dcér je to aj jeho ex Demi Moore a ich tri dospelé dcéry - Rumer (35), Scout (33) a Tallulah (30).

Trojica prominentných dcér si v uplynulých dňoch užila relax a oddych. Na slniečku sa vyhrievali v plavkách z rovnakého materiálu, ktoré sa líšili strihom. Vydarenými zábermi sa pochválili aj na sociálnych sieťach. Zaujímavé je, že si spolu s nimi zapózovala aj dcérka najstaršej z nich - maličká Louetta, ktorá nedávno oslávila svoje 1. narodeniny. 

Pod príspevkom sa hromadia nadšené komentáre followerov. Mnohí nezabúdajú ani na samotného Willisa. „Radosť na vás pozerať. Dúfam, že sa váš otec má dobre,” znie jeden z komentárov. 

Viac o téme: Bruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu