Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víťaz (27) svetoznámej speváckej súťaže bojuje o život: Po strelnej rane do hrude utrpel vážne zranenia!

(Zdroj: pixabay.com)

BORDEAUX - Francúzsky spevák Kendji Girac (27) sa preslávil hlavne vďaka svojmu víťazstvu v speváckej šou The Voice. Momentálne však bojuje o svoj život v nemocnici v Bordeaux, kde skončil po tom, ako ho v pondelok ráno postrelili do hrude.

Kendji Girac začal svoju kariéru v roku 2014, kedy sa prihlásil do speváckej súťaže The Voice, ktorú poznajú aj slovenskí diváci. Toto rozhodnutie mu napokon zmenilo život, keďže šou ovládol a následne naplno rozbehol svoju hudobnú kariéru. 

Počas pondelka bol však účastníkom incidentu, po ktorom bojuje o život. Girac utrpel vážne zranenia po tom, ako ho postrelili do hrude. Na miesto bola okamžite privolaná záchranka, ktorá ho previezla do nemocnice v Bordeaux.

„Polícia bola privolaná okolo 5:30 a keď prišla, tak na mieste našla približne 20 ľudí, ktorí však odmietli čokoľvek povedať. Záchranná služba medzičasom evakuovala zraneného muža, ktorý mal strelné zranenie v oblasti hrude," uviedol zdroj pre The Sun.

Celý prípad je však sprevádzaný viacerými nejasnosťami. Podľa informácii spomínaného denníka totiž spevák uviedol, že sa postrelil sám. Žiadne ďalšie detaily a ani to, prečo mal v týchto ranných hodinách pri sebe zbraň polícii nepovedal. Tá tak celý prípad prešetruje ako pokus o vraždu.

Viac o téme: The VoiceKendji Girac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu