Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Slávny muž lieta v obrovských problémoch: Surovo DOKOPAL frajerku... Zásah polície!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Bývalý profesionálny skateboardista Bam Margera (43) sa zviditeľnil ako jeden z členov bláznivej formácie Jackass, ktorá sa svojho času tešila značnej popularite. Populárne ale rozhodne nie je to, čoho sa spomínaná hviezda v uplynulých dňoch dopustila... Podľa medializovaných informácií totiž Margera fyzicky napadol svoju partnerku.

Formát Jackass je nepochybne známy aj mnohým Slovákom. Ide o reláciu, kde skupinka ľudí vymýšľa kuriózne, pohoršujúce a často riskantné kúsky, pri ktorých sa nakrúca. Relácia sa vysielala na prelome milénia a neskôr vznikli aj štyri filmy. Jednou z tvárí spätých s formátom Jackass je aj Bam Margera. 

Bam Margera
Zobraziť galériu (3)
Bam Margera  (Zdroj: profimedia.sk)

Ten v týchto dňoch čelí značnému škandálu. Pred pár dňami u neho doma zasahovala polícia po tom, čo sa pohádal a fyzicky napadol istú ženu. Ako informuje tmz.com, jej identita zatiaľ nie je známa, ale podľa všetkého má ísť o novú partnerku. Zástupca šerifa v súvislosti s týmto prípadom potvrdil, že Margera mal ženu surovo kopať a bol zhruba o pol šiestej ráno zatknutý. 

Po zložení kaucie v sume 50-tisíc dolárov bol Margera prepustený. Zatiaľ nie je známe, či budú voči nemu vznesené nejaké obvinenia. Nie je však tajomstvom, že hviezda Jackass má dlhodobo problémy s alkoholom a drogami. Na konte tiež má viacero škandálov, keď nevedel ovládať svoj hnev. 

Len pred pár týždňami vyšlo najavo, že sa Margera rozvádza. Jeho žena Nikki Boyd, s ktorou má 5-ročného syna, uviedla ako dôvod neprekonateľné rozdiely. „Cítila, že musí podať žiadosť o rozvod kvôli jeho pokračujúcemu užívaniu drog a alkoholu, nevyspytateľnému správaniu a kvôli tomu, že nedokázal poskytnuť potrebnú starostlivosť o ňu a ich syna,” uvádza sa vo vyhlásení, ktoré médiám poskytol jej právnik David Glass. 

Viac o téme: JackassBam Margera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu