Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávny herec má hlavu v smútku: Jediný okamih a 40-tisíc je fuč!

 Daniel Auteuil v hudobnom klipe Gaëtana Roussela Zobraziť galériu (2)
Daniel Auteuil v hudobnom klipe Gaëtana Roussela (Zdroj: YouTube)

NEAPOL – Známa tvár síce otvára mnohé dvere, nie je však zárukou nedotknuteľnosti. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj Daniel Auteuil (72), jedna z ikon francúzskej kinematografie. Počas cesty taxíkom ho totiž olúpili o šialene drahé hodinky!

Daniel Auteuil sa narodil v Alžírsku, no vyrastal v Avignone, kde pôsobili jeho rodičia ako operní speváci. Dnes patrí k najvýznamnejším hercom vo Francúzsku, ovenčeným viacerými prestížnymi cenami. Neuveriteľných 14-krát bol nominovaný na Césara, za filmy Lacenaire a Dievča na moste získal sošku pre najlepšieho herca. Poznať ho môžete z mnohých komédií i drám, napríklad Manon od prameňa, Kráľovná Margot, Kondomédia, Ôsmy deň, Vojna policajtov, Môj najlepší priateľ, Dablér, Rozhovory s mojím záhradníkom či z filmu Studniarova dcéra, ktorý tiež režíroval.

Daniel Auteui a Gérard Depardieu vo filme Kondomédia
Zobraziť galériu (2)
Daniel Auteui a Gérard Depardieu vo filme Kondomédia

Hoci sa Daniel Auteuil preslávil vďaka filmu, v septembri minulého roka prekvapil aj ako spevák, keď vo veku 71 rokov vydal svoj debutový album. Skladby z neho verejnosti predstavuje aj na koncertoch a jeden z nich odohrá už dnes večer v talianskom Neapole.

Už teraz je však jasné, že na jeho návštevu v dobrom spomínať nebude. Keď včera popoludní cestoval taxíkom, dvaja mladíci na skútri sa priblížili k autu, cez otvorené okno mu strhli hodinky a ufujazdili preč. K zraneniu herca našťastie nedošlo, jeho Patek Philippe v hodnote takmer 40 tisíc eur sú však fuč.

Podobné krádeže pritom nie sú v meste na juhu Talianska žiadnou novinkou. Svoje o tom vie aj slovenský futbalista Marek Hamšík, ktorý v Neapole pôsobil dlhé roky a o hodinky prišiel hneď dvakrát. „Bola to aj moja chyba, varovali ma, nech ich nenosím,“ povedal v podcaste Boris a Brambor. „Oni majú ten systém vymyslený. Chodia na motorkách pomedzi autá, v zápche je to najlepšie, lebo nemáš kam utiecť,“ dodal. 

Viac o téme: Daniel Auteuil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu