Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skvelá správa pre fanúšikov obľúbenej skupiny: Slávneho gitaristu prepustili z nemocnice

Joe Perry Zobraziť galériu (4)
Joe Perry (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Amerického gitaristu Joea Perryho prepustili z nemocnice. Portál TMZ s odvolaním sa na nemenované zdroje z muzikantovho okolia uviedol, že 68-ročného člena kapely Aerosmith prepustili vo štvrtok a v súčasnosti je doma, kde oddychuje.

Hudobník vystúpil v sobotu v New Yorku na koncerte Billyho Joela v Madison Square Garden. Po predstavení privolali do zákulisia zdravotníkov a následne ho previezli do nemocnice. Spomínaný portál tiež uviedol, že muzikant skolaboval v dôsledku "alergií a únavy". Podľa zdrojov TMZ trpí Perry problémami s dýchaním celý život. Gitarista cez týždeň na Twitteri napísal, že sa už cíti lepšie a všetkým sa poďakoval za "lásku a podporu". Jeho zástupcovia predtým informovali, že by sa mal vrátiť na pódiá koncom mesiaca.

Anthony Joseph Perry je jedným zo zakladajúcich členov kapely Aerosmith, ktorá vznikla v roku 1970 v Bostone. V súčasnosti majú na konte pätnásť albumov, pričom zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). Okrem toho pôsobí aj vo formáciách The Joe Perry Project a Hollywood Vampires. Ako sólový interpret vydal nahrávky ako Joe Perry (2005), Have Guitar, Will Travel (2009), Joe Perry's Merry Christmas (2014) a Sweetzerland Manifesto (2018). Ako člena Aerosmith ho v roku 2001 uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

Viac o téme: AerosmithSpojené štátyJoe Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu