Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

FINÁLE Let's Dance: Dámy a páni... TOTO je nový KRÁĽ tanečného parketu!

No a potom už nasledovalo posledné kolo, kde všetky páry predviedli showdance. Ako prvý si to odkrútili Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring. Keď odtancovali, na parket vbehol herec Robo Jakab, ktorý svojej manželke venoval prekrásnu kyticu a vybozkával ju. „To nebol tanec. Vy ste urobili niečo ako vyjadrenie... Mne ako keby sa vybavil celý ten Let's Dance. Dávala si von energiu celého tvojho vnútra. Ja nechodím na žúrky, ale mal som pocit, že teraz som bol," povedal očividne dojatý Ďurovčík. Následne mala preslov aj Tatiana Drexler, ktorá už slzy neudržala a pri ďakovaní za tanečné výkony sa rozplakala. Anička a Jaroslav si do tabuľky pripísali ďalších 40 bodov. 

FINÁLE Let's Dance: Dámy
Zobraziť galériu (88)
 (Zdroj: TV Markíza)

Druhý showdance "na floklórnu vlnu" si zatancovali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Herec predviedol parádne odzemky a dokonca ukázal aj to, ako vie narábať s valaškou, ktorá napokon skončila v rukách režiséra Jána Ďurovčíka. Toto číslo, ktorého súčasťou bol aj folklórny súbor Lúčnica, dostalo absolútne všetkých. „Pre mňa to bol veľmi zvláštny pocit. Historicky prvýkrát sa stalo že v rámci súťaže sa tancovalo niečo, čo som tancoval... Môžem ti zodpovedne prehlásiť, že nestratil si sa... Musím ti teraz poďakovať za všetko, čo si v tejto súťaži urobil. Rozdávali ste radosť," vyjadril sa porotcovský kat, ktorý na záver svojho hodnotenia dodal, že "padol na riť". To, že padne aj ďalšia štyridsiatka, bolo zrejme jasné absolútne každému, no a tak sa aj stalo. 

Jakub Jablonský, Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (88)
Jakub Jablonský, Eliška Lenčešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Posledný tanec večera a zároveň aj posledný tanec celej tohtoročnej série Let's Dance mali na svedomí Juraj Loj a Natália Horváthová. Juraj si k tomuto číslu prizval herca Richarda Autnera, ktorý mu k tancu urobil spevácky doprovod. Do ich vysúpenia sa pridali aj deti z tanečnej akadémie Petra Modrovského a v závere zostalo len máloktoré oko suché. „Ja som veľmi dojatá. Vedela som, že vymyslíte niečo úžasné, ale toto som nečakala," povedala uslzená Drexler. A plakala aj speváčka Tina, herečka Petra Dubayová či špeciálna porotkyňa Janka Kovalčíková. „Ďakujem, že ste mi dali nádej, že svet môže byť lepší," uzavrela Kovalčíková. Za prekrásny a mimoriadne emotívny výkon si Juraj a Natália vyslúžili 40 bodov. 

Viac o téme: VíťazLet's DanceTanecFinále
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu