Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hasprová priznala to, čo dosiaľ nikdy: Som rada, že nemám deti! Trpké slová o rodičovstve

Katarína Hasprová s manželom
Katarína Hasprová s manželom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Katarína Hasprová je na javisku temperamentná a energická, vyniká prenikavým hlasom, v súkromí je to však veľmi citlivé a empatické žieňa, ktoré bojuje so svojimi vnútornými strachmi.

Katarína Hasprová má na svojom konte množstvo muzikálových úloh. Dcéra herečky a režiséra má za manžela tiež herca a ruka v ruke zavítali aj na premiéru hry s názvom 2:22 – príbeh duchov do Divadla komédie. Ona sama asi na duchov neverí: „Verím, že oni spia“, hovorí. Oveľa viac ako duchov sa bojí súčasnej doby: “Nie je ľahká doba, v ktorej žijeme, toho strachu je dosť…. Ľudia sú zlí, agresívni, nejaké nešťastie, nehoda, nejaký psychopat, veď dnes v škole sa dejú strašné veci, malé deti zoberú do ruky zbraň…“, vyratúva a priznáva, že je rada, že sa narodila v časoch, keď sa deti mohli vonku hrať a neboli závislí na sociálnych sieťach. Úprimne povedala aj to, čo ženy príliš rady nehovoria.

Radosť jej robí práca a spokojný súkromný život, v ktorom môžu s manželom robiť úplne bežné veci: „Ísť na prechádzku, spolu s mužom robiť v záhrade… nepotrebujem letieť na Maledivy, ale že sme spolu a že držíme spolu“, vyznala sa. Zároveň hovorí o potrebe prirodzenosti a poctivých hodnotách. Čo najviac skritizovala speváčka, ktorá už teraz rozmýšľa o tom, ako a kde by chcela stráviť starobu?

Hasprová priznala to, čo dosiaľ nikdy: Som rada, že nemám deti! Trpké slová o rodičovstve (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DieťaKatarína Hasprová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu