Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

7. kolo Let’s Dance: Loj v totálnom ŠOKU, Adelin TRAPAS a… Tento pár VYPADOL!

Posledným párom siedmeho kola boli Jakub Jablonský a Julie Rezková. Tá vypadla počas minulého týždňa, pár tvorila so šéfkuchárom Martinom Novákom. Dvojica si zatancovala sexi rumbu. A Incheba - vrátane väčšiny poroty - bola opäť na nohách. „Jakub, ty budeš sexsymbol," veštila Zuzana Fialová. „Vy ste robili všetko, čo má robiť dobrý tanečník rumbe. Vy ste tam boli. A ja som vás vôbec nevidela. Ja som videla tú prekrásnu Júliu, ktorá v nenormálne technickej kvalite tancovala choreografiu, ktorá bola nenormálne náročná," rozplývala sa Tatiana Drexler nad Julie Rezkovou. „Tá harmónia bola úžasná. Mňa to dojalo," chválila aj Adela. Jakub si vďaka tomuto tancu do tabuľky prípísal ďalších 39 bodov. 

Celkové poradie potom vyzeralo takto: 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a potom prišla tá nepríjemná časť večera - vyraďovanie. S Let's Dance sa museli rozlúčiť Ján Tribula a Natália Glosíková. 
„Ja som vedel, že raz zažijem standing ovation od celej poroty. A to bude deň, kedy vypadnem," zavtipkoval si Janko Tribula, ktorý poďakoval svojej tanečnej partnerke Natálii a aj divákom, ktorí ich v šou podržali. Svoje "ďakujem" poslal aj zosnulému otcovi do neba a takisto i svojej mamine. „Ja by som chcel len, aby sme k sebe boli slušní a úplne normálni ľudia," dodal na záver. 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Let's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu