Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovský šok! Zomrel známy herec Daniel Heriban (†43)

Dano Heriban zomrel. Zobraziť galériu (2)
Dano Heriban zomrel. (Zdroj: Tv Makíza)

SVÄTÝ JUR - Slovensko v stredu ráno zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku len 43 rokov zomrel obľúbený herec a hudobník Daniel Heriban. Podľa informácií Tv Joj mal zomrieť vo svojom dome vo Svätom Jure.

Ako informujú noviny.sk, herec mal mať zdravotné komplikácie, pre ktoré bola k nemu privolaná rýchla zdravotná pomoc. Sťažovať sa mal na bolesti chrbta. Privolaní záchranári mu však už nevedeli pomôcť, u herca došlo k zástave srdca. Mal iba 43 rokov.

„V ranných hodinách sme k pacientovi vyslali posádku záchrannej zdravotnej služby, ktorá ho na mieste zásahu oživovala. Resuscitácia však bola neúspešná, preto bol následne na miesto vyslaný obhliadajúci lekár,“ vyjadril sa Martin Balko z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Česť jeho pamiatke!

Daniel Heriban sa narodil 25. 3. 1980 v Trnave. Po absolvovaní štúdia na Divadelnej fakulte VŠMU dostal angažmán v SKD Martin, od roku 2014 je členom Činohry Slovenského národného divadla. Verejnosť ho v posledných rokoch vníma ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná.

Obrovský šok! Zomrel známy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Prečítajte si tiež: Poznalo ho celé Slovensko, no v hudbe si išiel svoje. Za Danom Heribanom budú smútiť aj naše deti

Viac o téme: Dano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu