Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dohra po ostrom konflikte na Markíze: Televízia sa vyjadrila k napadnutiu... Vyhadzov?!

Dohra po ostrom konflikte na Markíze! Zobraziť galériu (4)
Dohra po ostrom konflikte na Markíze! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách písali o tom, že na obrazovkách sa odohral ostrý konflikt. Útok pripitého kolegu si odniesla len 21-ročná Sára Adamčíková.

Mladá farmárka sa postavila do cesty Vladislava Nikolayeva (44), ktorý chcel napadnúť daľšieho sútažiaceho - Lukáša Stanislava. Vlado sa po dueli úplne spustil a s alkoholom to nepekne prehnal. Zaúradovali aj potláčané emócie - prostredníctvom kamery v spovednici odkázal svojej manželke, že ju chce opustiť.

Galéria: Finalisti Farmy 12
Absolútne rozrušenie a nadbytok promile v krvi ho doviedli až k tomu, že začal urážať Lukáša. Vyčítal mu, že nie je sám sebou, no kvôli jeho artikulácii a vypípavaniu vulgarizmov mu zrejme dokopy nerozumel takmer nikto. Po nadávkach a výkrikoch sa nečakane postavil z pohovky s tým, že ide dať svojmu kolegovi facku. V tom momente sa mu ale do cesty postavili niekoľkí farmári, ktorí sa ho snažili spacifikovať. No a medzi nimi aj Sára. 

 V momente, kedy sa ho mladá fitneska snažila zabrzdiť, ju Vlado agresívne sotil, čo bolo odvysielané aj v pondelkovej epizódy Farmy. A keďže takéto správanie by malo byť hrubým porušením pravidiel a Vlada by tým pádom mala namiesto ďalšieho boja o víťazstvo čakať už len cesta domov prípadne trest, v Markíze sme sa informovali, ako konflikt vyriešili. 

Opitý Vlado strčil do Sáry
Zobraziť galériu (4)
Opitý Vlado strčil do Sáry  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Televízia sa však rozhodla dať Nikolayevovi ešte jednu šancu. „Medzi farmármi občas dochádza k neprimeranému správaniu, na ktoré bývajú upozornení alebo podľa závažnosti aj potrestaní. V tomto prípade si však farmári dokázali sami ustrážiť a vyriešiť napätú situáciu, aby predišli nežiadúcim konfliktom," povedala pre Topky PR manažérka Farmy Lenka Horáková. 

Vladislav dostal od televízie druhú šancu. Za jeho správanie ho nevyhodia
Zobraziť galériu (4)
Vladislav dostal od televízie druhú šancu. Za jeho správanie ho nevyhodia  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12Sára AdamčíkováVladislav Nikolayev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu