Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bartošovej mama konečne prehovorila: Iveta sa chcela rozviesť... Toto sú jej posledné slová!

Iveta Bartošová a Josef Rychtář Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová a Josef Rychtář (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA – Od tragickej udalosti, kedy si Iveta Bartošová (48) vzala život, uplynuli už viac ako štyri roky. Ešte dlhý čas po jej samovražde cez médiá lietali rôzne slovné prestrelky, ktoré si uštedrili jej bývalí partneri. Ľudia z okolia zosnulej speváčky vo väčšine toto nešťastie kládli za vinu jej pozostalému manželovi Josefovi Rychtářovi. A teraz sa o slovo prihlásila Ivetina mama!

Svetlo sveta totiž uzrela kniha Má dcera Iveta, ktorej spoluautorkou je speváčkina mama Svatava Bartošová. Okrem krásnych spomienok sa na stránkach svojej publikácie podelila aj o svoje vnímanie temnej strany speváčkinho života a jej problémy s alkoholom.

„Kvôli svojmu otcovi dobre vedela, čo s človekom dokáže urobiť alkohol a ako je potom hnusný. Nikdy si však nepriznala, že je alkoholička a pomaly pila viac a viac a rovnako tak brala aj lieky,“ vyjadrila sa pani Svatava, ktorá tvrdí, že po rokoch problémov dokázala dobre rozoznať, kedy je Iveta pod vplyvom alkoholu a rovnako aj to, že v triezvom stave by speváčka nikdy nedokázala vysloviť slová o tom, že si s vlastnou mamou nikdy nerozumela.

Svatava Bartošová sa rozhodla prehovoriť o ťažkých chvíľach v živote dcéry Ivety.
Zobraziť galériu (6)
Svatava Bartošová sa rozhodla prehovoriť o ťažkých chvíľach v živote dcéry Ivety.

S Josefom Rychtářom sa Iveta údajne chcela rozviesť.
Zobraziť galériu (6)
S Josefom Rychtářom sa Iveta údajne chcela rozviesť.

Ťažké srdce má najmä na dcérinho pozostalého manžela. „V auguste si ho vzala a v apríli skočí pod vlak, keď už mala dohodnuté, že v máji podá žiadosť o rozvod? Je to normálne?“ pýta sa Svatava Bartošová v knihe. Zároveň dodala, že už roky mala pocit, že Iveta sa o niečo podobné pokúsi.

Správu o samovražde milovanej dcéry jej oznámil práve Rychtář. Bartošovej mama napokon zverejnila aj posledné slová, ktoré od dcéry počula. „Maminka, mám ťa rada, maj sa tu pekne a dávaj na seba pozor,“ prezradila Svatava, ktorá sa po rokoch rozhodla týmto spôsobom o Ivete prehovoriť.

Viac o téme: Iveta BartošováJosef RychtářSvatava Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu