Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Maštalír mal byť sexi, no je na smiech: Aha, ako si z neho Slováci uťahujú!

Tomáš Maštalír je kvôli promo fotkám k seriálu Chlapi neplačú na smiech. Okamžite ho začali prirovnávať k Arnoldovi Schwarzeneggerovi či babke siláčke. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír je kvôli promo fotkám k seriálu Chlapi neplačú na smiech. Okamžite ho začali prirovnávať k Arnoldovi Schwarzeneggerovi či babke siláčke.

BRATISLAVA – Toto ho nepoteší! Na obrazovkách Markízy už čoskoro štartuje seriál s názvom Chlapi neplačú. Jednou z ústredných postáv je Tomáš Maštalír (35), ktorý stvárňuje umeleckého drevára. Zrejme aj preto pózuje na propagačných fotografiách s kusiskom dreva na pleci. To sa však nejaví ako tá najšťastnejšia voľba. Slovenský sexsymbol sa totiž vďaka tomu stal terčom posmechu.

Tomáš Maštalír je v očiach mnohých Sloveniek považovaný za šarmantného a charizmatického muža. Nečudo, že mu tvorcovia najnovšieho markizáckeho počinu s názvom Chlapi neplačú dali stvárniť jednu z ústredných postáv. Hercov sexepíl mal byť znázornený aj na propagačných fotografiách. Zdá sa však, že vyvolávajú skôr úsmev než mužskú príťažlivosť. 

Zábery napríklad pobavili moderátorské duo tvorené Milanom Zimnýkovalom a Marcelom Forgáčom. Na sociálnej sieti totiž zverejnili Maštalírovu fotografiu a pridali aj provokatívny komentár: „Je to potvrdené. Najväčšiu kládu má Maštalír.” Moderátori neskôr pridali aj záber Arnolda Schwarzeneggera z filmu Komando, na ktorom nesie obrovské drevo podobne ako rodák z Trnavy. Rozhlasoví spíkri však neboli jediní, ktorí sa zabávali na hercov účet. Pridali sa aj ich fanúšikovia. Tí zverejnili napríklad podobne ladenú fotografiu neznámej babičky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu