Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milostný život slávnej sexbomby (94) šokuje: Svadba so zajačikom bola strašný ŠKANDÁL!

Gina Lollobrigida Zobraziť galériu (4)
Gina Lollobrigida (Zdroj: SITA)

RÍM - Gina Lollobrigida, ktorá dnes slávi 94. narodeniny, svojho času okúzlila mnohých mužov. Krásna a talentovaná herečka sa v rozhovoroch nikdy netajila tým, že jej milostný život bol poriadne pestrý. Keď sa jej v roku 1984 priplietol do cesty o 34 rokov mladší Javier Rigau y Rafols ani len netušila, ako tento vzťah trpko oľutuje.

Gina Lollobrigida sa narodila 4. júla 1927 v talianskom mestečku Subiaco ako druhá zo štyroch dcér výrobcu nábytku. V detskom veku si prežila kruté obdobie druhej svetovej vojny, po jej skončení sa s rodinou preťahovala do Ríma. Na vzdelanie si zarábala ako modelka a zúčastňovala sa rôznych súťaží krásy. V roku 1947 sa stala treťou najkrajšou ženou Talianska. V prieskume magazínu Playboy z roku 1998 ju muži zaradili medzi 20 najsexi žien storočia.

Galéria: Gina Lollobrigida

Hviezdna kariéra zvodnej herečky sa začala filmom Attention bandits! (Pozor, banditi!, 1951). Ikonou sa Gina Lollobrigida stala po účinkovaní vo francúzskej klasike Fanfan la Tulipe (Fanfán Tulipán, 1952), v ktorej si zahrala po boku obdivovaného Gérarda Philipa.

Napriek tomu, že viaceré jej filmy nesú provokačné názvy, talianska filmová diva vždy vehementne odmietala vyzliekať sa pred kamerou. Fakt, že ju režiséri čoraz častejšie žiadali o zhodenie šiat, primäl herečku k tomu, aby v 60. rokoch minulého storočia opustila filmové ateliéry v prospech svojho veľkého koníčka - fotografovania. 

Milostný život slávnej sexbomby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MGM)

Slávna herečka bola idolom mnohých mužov. Za manželku si ju v roku 1949 vzal slovinský lekár Milko Škofič, ktorému o osem rokov porodila syna Milka. Rozviedli sa v roku 1971. Špekulovalo sa, že dôvodom boli aj Ginine zálety. Slávna sexbomba mala mať románik napríklad s Christiaanom Barnardom, ktorý ako prvý na svete vykonal transplantáciu ľudského srdca. Očarila aj Fidela Castra, amerického politika Henryho Kissingera, astronauta Buzza Adrina, speváka Franka Sinatru, herca Jeana Paula Belmonda, či dokonca českého speváka Waldemara Matušku. „V živote som mala mnoho milencov. Dalo by sa povedať, že som veľmi skazená,” povedala v jednom z rozhovorov herečka, ktorá podľa vlastných slov zvádzala aj vlastného synovca. 

V roku 1984 sa Gina na istom večierku zoznámila s výrazne mladším fešákom menom Javier Rigau y Rafols. S španielskym obchodníkom s nehnuteľnosťami začala v roku 2006 plánovať svadbu. Mnohí z jej okolia ju od tohto rozhodnutia odhovárali. Javier mal totiž povesť homosexuálneho gigola a svadobného podvodníka. Gina si na svadbu plánovala pozvať aj Clintonovcov, Elizabeth Taylor, či Jane Fonda. Kvôli veľkému tlaku okolia si svadbu napokon rozmyslela a odvolala ju. 

Gina Lollobrigida a Javier Rigau y Rafols
Zobraziť galériu (4)
Gina Lollobrigida a Javier Rigau y Rafols  (Zdroj: profimedia.sk)

V roku 2012 sa Gina dozvedela šokujúcu správu. A to, že ju Javier brutálne podviedol. „Táto odporná osoba si ma v roku 2010 vzala bez môjho vedomia a povolenia, aby mohla po mojej smrti dediť,” vyhlásila slávna herečka. Javierovi sa tento podvod podarilo zrealizovať, lebo mal svojho času od nej plnú moc zastupovať ju v právnických záležitostiach. Za Ginu na fingovanej svadbe zaskočila náhradníčka, ktorá sa na ňu ponáša. 

Lollobrigida pohnala svojo zajačika kvôli tomuto podvodu pred súd. Toto manželstvo začiatkom roka 2019 zrušil pápež František.

Gina Lollobrigida na červenom koberci v októbri 2019.
Zobraziť galériu (4)
Gina Lollobrigida na červenom koberci v októbri 2019.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gina Lollobrigida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu