Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kollárov zákrok zrejme zabral! Zverejnil FOTO so svojím novým három: Čo na neho poviete?

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár ešte začiatkom tohto roka podstúpil skrášlovací zákrok v zahraničí. Dal si totiž transplantovať vlasy, aby sa zbavil svojich kútov. Kým spočiatku to vyzeralo, že procedúra nezabrala, teraz sa pochválil svojou "hrivou".

Boris Kollár začiatkom tohto roka podstúpil v zahraničí zákrok, ktorým si nechal nastreliť vlasy, aby sa zbavil miest, kde mu nerastú. Skrášľovací zákrok mal podstúpiť na luxusnej klinike v Istanbule, ktorá je vyhľadávaná najmä mužmi s redším vlasovým porastom. Podľa komentárov na sociálnej sieti by takýto zákrok mohol vyjsť okolo 2400 eur.

archívne video

Boris Kollár po TRANSPLANTÁCII vlasov: Prvýkrát v spoločnosti a... Neuveríte s kým! (Zdroj: Ján Zemiar)

Spočiatku mu hlava opuchla a zjavne bolo vidieť, kde konkrétne mu vlasy transplantovali. Dané miesta totiž boli výrazne tmavšie. Po pár týždňoch však prišiel šok. Vlasy mu opäť vypadali. Pod jeho zverejnenými fotografiami sa začali kopyť komentáre, ktoré narážali práve na to, že zákrok dopadol neúspešne. "A kde ti to vlastne nastrelili ??? Veď máš kúty jak prasa?" výsmešne sa zasmial jeden z komentujúcich. Podpichnúť si však musel aj ďalší "Toto sí tie nastrelené vlasy? To asi je*em na to," poznamenal.

Kollárovi narástlo háro

Dnes je však všetkým pochybám koniec. Pravdepodobne sle išlo len o dočasný stav. Na nedávnej fotke, ktorú zverejnil so svojou dcérou, sa totiž zdá, že sa zákrok vydaril a jemu už na hlave rastie vytúžené "háro". Všimli si to aj jeho sledovatielia. "Háááro rastie," poznamenal jeden z nich.

Viac o téme: ZákrokVlasy Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu