Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TRAPAS ako hrom: FOTO Líderka progresívcov v pracovnom frmole zabudla na detail, čo to mala, preboha, na rúšku?

Bihariová sa pozabudla a na tlačovku prišla so znečisteným rúškom. Zobraziť galériu (4)
Bihariová sa pozabudla a na tlačovku prišla so znečisteným rúškom. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mala to byť len nevinná tlačová konferencia na tému zaočkovaných ľudí, ktorých chcú večerným manifestom na námestí podporiť, no nakoniec z toho bol dokonalý trapas. Predsedníčka Progresívneho Slovenska, ktorá oznamovala večernú udalosť a podrobnosti o manifeste pre zaočkovancov sa pred kamerami dostala do pomykova, keď si až po brífingu uvedomila, že má niečo na rúšku. Bolo už však neskoro.

VIDEO Bihariová "odslúžila" celú tlačovku v žuvačkovom rúšku:

Progresívci reagujú na aktuálne dianie a organizujú manifest za očkovaných ľudí (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Progresívci na poludňajšom brífingu len v krátkosti oznamovali podrobnosti o večernom manifeste "Za očkované Slovensko". Okrem toho, že vyžadujú aj podmienky účasti na manifeste s rúškom, PCR testom nie starším ako 24 hodín alebo potvrdením o očkovaní, poskytnú dokonca aj mobilnú očkovaciu jednotku s jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson.

Kabelka alebo len nepozornosť?

Bihariová dokonca v návale povinností pozvala aj samotného premiéra Eduarda Hegera, ktorý by sa im prišiel prihovoriť na pódium a zahodil tak stranícke tričko, no priznala, že jeho odpoveď ešte nestihla zaregistrovať, keďže mobil má "kdesi v kabelke".

Je teda možné, že v kabelke alebo niekde inde skladovala aj rúško, ktoré si vybrala na tlačovú konferenciu, no všimli sme si niečo zvláštne na jeho povrchu. Pri bližšom pohľade bolo zrejmé, že ide o zlepenú žuvačku a politička tak prehliadla posledné chybičky krásy.

TRAPAS ako hrom: FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Mimo témy treba dodať, že predseda vlády progresívcov večer pre pracovný program nepodporí svojou prítomnosťou. "Predseda vlády Eduard Heger je momentálne na jednom z ďalších regionálnych výjazdov, tentoraz v okrese Prievidza, preto nebude podvečer prítomný v Bratislave. Avšak opakovane, napríkad aj dnes na tlačovej konferencii v Bojniciach, jednoznačne podporil očkovanie a zároveň vyzýva aj ostatné politické strany a hnutia, aby svojimi vyhláseniami pomohli zvýšiť zaočkovanosť na Slovensku a vytvoriť tak kolektívnu imunitu," odkázal nám Úrad vlády.


KORONAVÍRUS Je tu ďalší deň: Po včerajšom proteste by sa malo pokračovať, pochod ohlásili aj progresívci


Galéria: Irena Bihariová s rúškom od žuvačky

Pokus o nápravu

Predsedníčka strany si však až po brífingu všimla, že niečo nie je v poriadku, a tak si fotografov ešte "požičala" na nejaký čas, aby bola na "akože brífingu" zvečnená ešte s normálnym, čistým rúškom. Či šanca na reparát vyšla posúďte sami.

TRAPAS ako hrom: FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

TRAPAS ako hrom: FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: ŽuvačkaTrapasRúškoTlačová konferenciaManifestIrena BihariováZa očkované Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu