Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sheila, ktorá sa vyhrážala prezidentke: VIDEO Pozdrav z psychiatrie! Básničky vymenila za spev

Sheila
Sheila (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

BRATISLAVA/PEZINOK - Adriána Szmereková, ktorá si hovorí Sheila, je neslávne známa tým, že pomočila a podpálila Korán. Neskôr sa vyhrážala prezidentke Zuzane Čaputovej. Aktuálne má súdom nariadenú ústavnú liečbu.

Sheila, ktorá sa vyhrážala prezidentke: Pozdrav z psychiatrie! Básničky vymenila za spev (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Národná kriminálna agentúra zadržala Adriánu Szmerekovú 8. októbra 2020 a obvinila ju z viacerých trestných činov. V minulosti napríklad pomočila a spálila Korán. Obvinenia voči nej boli vznesené aj zo zločinu výroby extrémistických materiálov v spolupáchateľstve v súbehu s prečinom násilia proti skupine obyvateľov, prečinom hanobenia rasy a presvedčenia, ako i prečinom podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti.

Sheila, ktorá močila na Korán a vyhrážala sa prezidentke: Prokurátor ju chce vidieť na psychiatrii!

V apríli samosudca Špecializovaného trestného súdu vyhovel návrhu prokurátora a Sheile nariadil ústavnú liečbu. Rozhodnutie však nie je právoplatné, Sheila podala voči rozhodnutiu sťažnosť. "Odvolávam sa. Lovu zdar!" povedala novinárom po rozhodnutí. 

Aktuálne je teda Sheila v Pezinku, kde sa lieči. Zdá sa však, že aj napriek tomu je jej stále do spevu. Najskôr totiž na sociálnej sieti uverejňovala rôzne burcujúce básne, teraz si aj zaspievala. 

Viac o téme: PesničkaPsychiatriaVyhrážkySheilaBásnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu