Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Václav si po testoch na koronavírus z nosa vytiahol... preboha! FOTO Jeho príspevok rúca internet

(Zdroj: Polícia SR - Hoaxy)

BRATISLAVA - V súvislosti s koronavírusom sa internetom šíria rôzne hoaxy. Mnohí ľudia vymysleným správam veria a vôbec ich nezaujíma, aký je ich zdroj. Práve preto bolo len otázkou času, kým niekto podnikne krok, pre ktorý sa rozhodol Čech Václav.

Ten na sociálnej sieti zverejnil dve fotografie. "Vážení priatelia, chcem vás dôrazne varovať!!!," znelo hneď v úvode jeho popisu. Opísal, ako absolvoval test na koronavírus, ako prebiehal, nezabudol pripomenúť, ako to celé bolelo a poľutovať bezbranné deti, ktoré to tiež musia podstupovať. Jeho výsledok bol negatívny. Hrozne sa mu uľavilo. Potom však nastal zvrat!

Václava začal bolieť hlava, bolo mu na zvracanie, zle videl a niečo ho tlačilo a škriabalo v nose. "Dnes už som to nevydržal a keď som sa v práci špáral v nose, nestačil som sa diviť," priblížil. Čo našiel? Súčiastku z čipu na ovládanie mysle! 

Václav si po testoch
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Polícia SR - Hoaxy)

Nuž, ak ste tento príspevok postrehli a nebodaj mu uverili, mali by ste sa zamyslieť nad tým, že všetky príbehy, ktoré sa objavia na internete, nemusia byť zákonite pravdivé. Autor príspevku si totiž strieľal z tých, ktorí veria dezinformáciách o čipovaní a poukazoval na ľudskú dôverčivosť. Že išlo len o vtip potvrdila aj polícia. Pobavilo?

Na pondelkové ráno správa od našich bratov Pre istotu pridávame vysvetlenie: autor príspevku si robí srandu a vysmieva sa takýmto spôsobom ľuďom, ktorí šíria dezinformácie o čipovaní

Uverejnil používateľ Hoaxy a podvody - Polícia SR Nedeľa 20. septembra 2020
Viac o téme: HoaxKoronavírusČipovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu