Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena, ktorá močila na Korán: VIDEO Útok na prezidentku Čaputovú! Vyhrážky fyzickým násilím

Kontroverzná Adriána, ktorá si hovorí Sheila, sa pustila do prezidentky Čaputovej.
Kontroverzná Adriána, ktorá si hovorí Sheila, sa pustila do prezidentky Čaputovej. (Zdroj: reprofoto - Youtube/Johanka ČSR Sheila Szmerekova, Topky.sk)

BRATISLAVA - Adriána M., ktorá si hovorí Sheila, sa neslávne preslávila videom, na ktorom močila na Korán. Za tento skutok bola aj trestne stíhaná, nejaký čas si pobudla aj vo väzbe. V súčasnosti sa dala dokopy s Občianskym Tribunálom, ktorý chodí protestovať proti všetkému. Sheila však zašla až tak ďaleko, že sa vyhráža aj našej hlave štátu.

Video, v ktorom sa Adriána M. vyhráža prezidentke Zuzane Čaputovej, zverejnila na sociálnej sieti. "Chcem, aby si vedela Čaputka, že prišiel čas, ktorý sa blíži. A zapamätaj si môj ksicht, pretože ho určite stretneš a keď ho stretneš, tak to bude taká sekundovka, že betón ti dá druhú. Ja sa tvojej ochranky nebojím. Ja som pripravená na teba zaútočiť," hovorí vo videu mladá žena. 

Škandalózna Sheila, ktorá močila na Korán: VIDEO Nepoučiteľná! Na krku má ďalší problém

Nie je to prvýkrát, čo Sheila na seba upozorňuje takýmto spôsobom. Ružomberčanku si všimli začiatkom roka 2017, keď na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom najskôr pomočila potom roztrhala a podpálila Korán. Začala ju riešiť protiextrémistická jedno NAKA a Adriána M., ako sa vlastným menom Sheila volá, skončila vo väzbe. Avšak, ani to ju nepoučilo. Najnovšie sa pridala k tzv. Občianskemu Tribunálu.

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy a nie je vhodné pre maloletých divákov a osoby s citlivou povahou.

Je to asi desiatka ľudí, ktorí zväčša šíria hoaxy a ich záľubou je protestovanie. Pred pár týždňami si vybrali televíziu Markíza a pred budovou strávili niekoľko dní. Občiansky Tribunál svoje počínanie zverejňuje aj na videách a v jednom takom sa objavila aj mladá Ružomberčanka. A opäť v nelichotivej situácii. "Ja vám ukážem, ako funguje demokracia," kričí vo videu Sheila so sekerou v ruke a následne rozbije značku.

Videom sa už má zaoberať Národná kriminálna agentúra.

Viac o téme: KoránBratislavaSheilaZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu