Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Exkluzívne odhalenie: Prezidentka Čaputová je opäť zaľúbená. Vieme, kto je šťastný muž po jej boku!

Prezidentka na romantickej prechádzke s novým partnerom Jurajom Zobraziť galériu (2)
Prezidentka na romantickej prechádzke s novým partnerom Jurajom (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Svoju lásku už neskrývajú! Hoci si prezidentka Zuzana Čaputová (46) prísne stráži svoje súkromie, nám sa podarilo nafotiť hlavu štátu s novým partnerom. Ide o človeka, s ktorým sa pracovne pozná 13 rokov. Kým sa ich vzťah zmenil na lásku, pracoval dokonca u nej v prezidentskej kancelárií.

Počas prezidentskej kampane Zuzanu Čaputovú podporoval fotograf a umelec Peter Konečný. Ich vzťah náročné obdobie nevydržal a prezidentka zostala sama. Oporou jej boli dve dcéry. Koncom minulého roka sa začalo prezidentke dariť nielen v práci, ale aj v súkromnom živote. Lásku a spriaznenú dušu našla vo svojej kancelárii. 

Podľa našich informácií mužom, ktorý teraz stojí po jej boku ako partner, je Juraj Rizman (44). Verejnosť ho pozná ako občianskeho aktivistu a tvár Greenpeace. V tom čase jej pomáhal pri pezinskej skládke. Potom spolu pracovali aj v občianskom združení Via iuris. Po zvolení Čaputovej sa Rizman stal jedným z jej poradcov, venoval sa oblasti životného prostredia. Po tom, čo sa ich pracovný vzťah zmenil a stali sa partnermi v súkromí, v Prezidentskom paláci dal výpoveď. V súčasnosti pracuje v kancelárii podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu (Za ľudí).

Exkluzívne odhalenie: Prezidentka Čaputová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Napriek vyťaženiu prezidentky sa obaja snažia tráviť spolu čo najviac voľného času. V januári podľa našich informácií boli spolu na dovolenke v zahraničí. Prezidentka aj jej nový partner sú rozvedení. Zatiaľ však spolu nebývajú.

Juraj Rizman nám potvrdil, že ženou jeho srdca je slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. "Áno, sme spolu. Je to veľmi osobné, a preto, ak dovolíte, viac sa k tomu vyjadrovať nebudem," povedal pre Topky. V prezidentskej kancelárii sa k súkromiu prezidentky nechceli príliš vyjadrovať. "Vzťah pani prezidentky je jej súkromnou záležitosťou a nijako mi neprináleží komentovať. Všetci by sme mali rešpektovať súkromie pani prezidentky," reagoval jej hovorca Martin Strižinec. Zamilovaný pár sa nám podarilo nafotiť na romantickej prechádzke pri Pezinku. Celý foto príbeh vám prinesieme exkluzívne v zajtrajšom článku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu