Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Štartuje už ôsmy ročník súťaže Coca-Cola PopStar!

BRATISLAVA – Pod názvom Coca-Cola PopStar sa v týchto dňoch začína ôsmy ročník autorskej súťaže pre mladých nádejných hudobníkov. Víťaz súťaže Coca-Cola PopStar už po ôsmy krát dostane možnosť nahrať a uviesť na trh vlastné CD. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci, vo veku od 15 do 33 rokov, ktorí chcú otestovať svoj talent a získať si srdcia slovenských hudobných fanúšikov.

Projekt pripravila spoločnosť Coca-Cola v spolupráci s vydavateľstvom a produkčnou agentúrou Street Production. Základnou podmienkou účasti v súťaži Coca-Cola PopStar je zaslanie nahrávky aspoň troch vlastných skladieb na adresu: Street Production, P.O.Box 79, 820 07 Bratislava 27. Uzávierka prihlášok je 10.apríla 2008. Zo zaslaných nahrávok odborná porota vyberie maximálne desiatich semifinalistov súťaže, ktorí dostanú možnosť predviesť svoje umenie naživo v semifinále dňa 29.apríla 2008.

Do finále postúpia max. piati interpreti, z ktorých na mieste určí odborná porota jedného víťaza. Finále sa uskutoční 30.mája 2008 formou koncertu za prítomnosti širokej verejnosti. Víťaz získa okrem titulu Coca-Cola PopStar najmä možnosť pod dozorom profesionálnych producentov nahrať svoj debutový album! V priebehu letných mesiacov sa začne z rádií ozývať prvý singel víťaznej skupiny a začiatkom septembra uzrie svetlo sveta nový album.

Novinári budú môcť počas vystúpenia finalistov rozhodnúť o Coca-Cola MediaStar a návštevníci webovej stránky súťaže o víťazovi kategórie Coca-Cola InternetStar. Víťazi všetkých kategórií získajú hodnotné ceny. Kompletné informácie o súťaži Coca-Cola PopStar budú od februára k dispozícii na internetovej adrese www.cocacolapopstar.sk.

Predchádzajúcimi víťazmi súťaže Coca-Cola PopStar sa stala skupina Seven Days To Winter (2001), Misha (2002), Zuzana Smatanová (2003), Vetroplach (2004), Bystrík (2005), Ivo Bič (2006), skupina Peoles (2007). Aké talenty nám nadelí tento ročník sa dozvieme koncom apríla, počas zasadnutia poroty v prvom výberovom kole.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu