Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ sa vráti do Terchovej

Skupina Kabát
Skupina Kabát

TERCHOVÁ - Po niekoľkoročnej odmlke sa opäť vracia do Terchovej festival spojený z názvom TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ. Festival, ktorý zavŕši leto plné podujatí v Terchovej sa uskutoční 24. augusta a bude sa tentokrát niesť výlučne v duchu rockovej muziky. Začiatok je naplánovaný na 20 –tu hodinu.

Hlavnou hviezdou festivalu bude v súčasnosti najpopulárnejšia česká rocková skupina KABÁT,ktorá dokázala svoje výnimočné postavenie okrem iného tým, že jej najnovší album Corrida sa stal najpredávanejším hudobným nosičom v Českej republike za rok 2006, hoci vyšiel až úplne v závere roka a to 8. decembra. Kabát sa môže doteraz pochváliť diskografiou jedenástich albumov a dvoch DVD.

Najlepšie sa však cíti na domácich koncertných pódiách, čo potvrdzuje aj súčasné megaúspešné turné k albumu Corrida, kde návštevnosť sa počíta zásadne v päťmiestnych číslach.

Okrem Kabátu uvidia diváci domácu terchovskú skupinu ARZÉN, ktorá už dvadsať rokov spája vo svojom repertoári prirodzeným spôsobom rockovú hudbu a prvky slovenského folkóru. Na poslednom albume skupiny ARZÉN sa napríklad nachádzajú aj pesničky z legendárneho muzikálu Na skle maľované.

Ďalším účinkujúcim bude žilinská skupina AYA, ktorú síce diváci poznajú v poslednom čase skôr ako sprievodnú skupinu Tomáša Bezdedu, ale v na TERCHOVSKOM BUDZOGÁNI vystúpi so svojím vlastným repertoárom.

TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ sa teda opäť vráti do Terchovej.

Vstupenky si budete môcť zakúpiť v predpredajoch v sieti Ticketportal a v MKS Terchová od 1.7.2007 .
Vstupné na minifestival TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ bude 350,- Sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu