Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexuálne orgie Kardashiankinho ex: Za pár hodín vystriedal tri ženy!

Scott Disick Zobraziť galériu (6)
Scott Disick (Zdroj: Instagram)

CANNES - Závislý od sexu! Na topkách sme vás pred pár dňami informovali, že expartner Kourtney Kardashian (38) - Scott Disick (34) si užíval intímnosti s herečkou Bellou Thorne (19). O pár hodín na to ho už paparazzi nafotili v spoločnosti inej krásky. A tú neskôr vystriedala ďalšia cicuška...

Nie všetky hviezdy prišli do Cannes kvôli filmovému festivalu. Vyzerá to tak, že Scott Disick, otec detí Kourtney Kardashian, si tam prišiel hlavne užiť. Paparazzi sú mu v pätách a vyzerá to tak, že v jeho prenajatej vile si sexi kočky podávajú kľučky. 

Scott priletel do Cannes v utorok. Spoločnosť mu robila o 15 rokov mladšia herečka Bella Thorne a jej sestra Dani. Trojnásobný otec sa tela mladej krásky nevedel nabažiť a bolo zrejmé, že medzi ním a Bellou je viac, než len obyčajné priateľstvo.

Mladá herečka si odbehla na červený koberec a vo "vile hriechu" ju už vystriedala iná cicuška. Ako informujú zahraničné média, išlo o jeho exmilenku Chloe Bartoli. Ani ona sa však v Scottovej posteli dlho neohriala. V piatok totiž paparazzi nafotili Kardashiankinho ex ako v bazéne obchytkáva britskú blogerku Maggie Petrovu.   

Scott sa nedávno pred kamerami šou Keeping Up With The Kardashians priznal k tomu, že je závislý od sexu. Nuž, jeho promiskuitné správanie to len dokazuje.  

Scott Disick si v stredu obchytkával herečku Bellu Thorne.
Zobraziť galériu (6)
Scott Disick si v stredu obchytkával herečku Bellu Thorne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Vo štvrtok si Scott Disick užíval s exmilenkou Chloe Bartoli.
Zobraziť galériu (6)
Vo štvrtok si Scott Disick užíval s exmilenkou Chloe Bartoli.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kourtney KardashianScott Disick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu