Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Striptíz slovenského herca: V rozkroku má slona!

Peter Makranský ukázal, čo skrýva v rozkroku. Zobraziť galériu (6)
Peter Makranský ukázal, čo skrýva v rozkroku. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázal svojho slona! V uplynulej epizóde seriálu Skutočné príbehy sa herec Peter Makranský (31) blysol v úlohe profesionálneho striptéra. A to naozaj so všetkým, čo k tejto netradičnej profesii neodmysliteľne patrí. Pred kamerami tak nechýbali sexi tance, šteklivé scény, ale ani samotné odhalenie rozkroku!

V nedeľu si diváci televízie JOJ mohli vychutnať ďalšiu zo sérii poviedok Skutočné príbehy. V uplynulej epizóde sa predstavil aj známy herec Peter Makranský, ktorý požiadal svoju seriálovú priateľku o ruku. Na vytúženú svadbu však nemal dostatok financií, a tak si na svoj deň D musel najprv privyrobiť.

Zúfalý muž bol preto schopný urobiť čokoľvek – a to napríklad pracovať aj ako profesionálny striptér. A hoci túto netradičnú ponuku najprv odmietol, po konečnom zvážení ponúknutej sumičky, si to napokon rozmyslel a išiel do toho.

To sa však nemalo dostať k jeho nastávajúcej, ktorá sa o jeho novom „biznise“ dozvedela rovno na svojej rozlúčke so slobodou, kde sa mal herec predstaviť v úlohe sexi policajta. No aj keď si týmto počinom vyrobil nemalý prúser, nakoniec sa všetko vysvetlilo.

Dvojica sa uzmierila, nasledoval tajný sobáš a Peter po návrate z úradu svojej vyvolenej dokonca venoval aj jednu zo šteklivých scén. Manželke totiž nadelil sexi tančeky, vyzliekol si nohavice a v rozkroku odhalil hotového slona. Zaujímavý nápad, čo poviete?!

Herec Peter Makranský odhalil pred kamerami rozkrok, v ktorom schovával hotového slona.
Zobraziť galériu (6)
Herec Peter Makranský odhalil pred kamerami rozkrok, v ktorom schovával hotového slona.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Peter Makranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu