Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantný trapas českej missky: Ukázala nadupaný dekolt i odhalený rozkrok!

Jana Doleželová Zobraziť galériu (4)
Jana Doleželová (Zdroj: Instagram J.D.)

PRAHA - Horúce okamihy! O tom, že provokatívne róby vedia byť často zradné, sa presvedčila aj niekdajšia česká Miss Jana Doleželová (35). Brunetka totiž na nedávnu spoločenskú udalosť zvolila poriadne odvážne šaty, v ktorých ukázala nielen dekolt hodný pohľadu, ale aj rozkrok, pričom odhalila, akú spodnú bielizeň preferuje.

V týchto dňoch začal v pražskom Obecnom dome ďalší ročník medzinárodného filmového festivalu Febiofest, na ktorom nechýbalo množstvo známych osobností. Pohľady prítomných však tentoraz bezpochyby najviac pútala Miss Českej republiky 2004 Jana Doleželová.

Bývalá modelka a farmaceutka nasadila tak ťažký kaliber, že do očí sa jej pozeral snáď len málokto. Na túto príležitosť totiž zvolila odvážne šaty, ktoré zdobil obrovský výstrih. V ňom táto budúca mamička predviedla poriadne nadupaný dekolt, ktorý hypnotizoval oči prítomných pánov doslova ako dva magnety.

Provokatívna róba však miestami odhalila ešte oveľa viac. O rajcovné okamihy sa postarala rafinovane strihaná sukňa s vysokým rozparkom smerujúcim až k jej najintímnejším partiám. Brunetka si tak miestami vyrobila aj pikantný trapas - pri chôdzi totiž všetkým ukázala svoj rozkrok, v ktorom sa vynímali nohavičky telovej farby.

Bývalá misska Jana Doleželová sa v spoločnosti ukázala v odvážnej róbe, v ktorej predviedla poriadne nadupaný dekolt.
Zobraziť galériu (4)
Bývalá misska Jana Doleželová sa v spoločnosti ukázala v odvážnej róbe, v ktorej predviedla poriadne nadupaný dekolt.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jana Doleželová si pred všetkými vyrobila pikantný trapas - prítomným totiž ukázala, akú spodnú bielizeň preferuje.
Zobraziť galériu (4)
Jana Doleželová si pred všetkými vyrobila pikantný trapas - prítomným totiž ukázala, akú spodnú bielizeň preferuje.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jana Doleželová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu