Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Odhalené: Tajomstvo tehotenstva markizáčky Almásy!

Mirka Almásy Zobraziť galériu (5)
Mirka Almásy (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prehovorila o sladkom očakávaní! Markizácka rosnička Mirka Almásy (42) je dvojnásobnou mamou, má synov Martina a Tomáša. Teraz si zaspomínala na svoje prvé tehotenstvo a prezradila, ako sa jej podarilo dostať do druhého stavu.

Informácia o tom, že sa v našom živote objaví nový človiečik, nás môže potešiť, no zároveň i poriadne prekvapiť. Svoje by o tom vedela hovoriť aj rosnička Mirka Almásy, ktorá spoločne s manželom Ľubošom vychováva dvoch synov – skoro 12-ročného Martina a 6-ročného Tomáša.

No hoci bol jej prvorodený synček vytúžený a s partnerom sa o neho pomerne dlho snažili, správa o sladkom očakávaní oboch manželov napokon viac-menej zaskočila.

Po mnohých neúspešných pokusoch už totiž Mirka prestala dúfať a snažila sa myslieť na niečo celkom iné než na to, ako za každú cenu otehotnieť. „To bol naozaj ten psychický blok s tým, že veľmi som to chcela. Upla som sa na prácu, prišla potom možnosť ísť pracovať do Telerána, takže som sa začala zaúčať tam a v tom momente, keď som sa odblokovala od toho, že chcem byť tehotná, tak vtedy som otehotnela,“ opísala v rozhovore pre portál markiza.sk tajomstvo svojho prvého tehotenstva Almásy. Do Telerána, ktoré ju malo od myšlienok na tehotenstvo odpútať, tak napokon nastupovala už so synčekom v brušku. 

Viac o téme: Mirka Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu