Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvod Andyho Krausa? Milenka Puklušová posiela jasný odkaz!

Natália Puklušová a Andy Kraus Zobraziť galériu (4)
Natália Puklušová a Andy Kraus

BRATISLAVA - Pred dvomi mesiacmi sa na verejnosť dostala informácia o tom, že manželstvo Andyho Krausa (49) je v troskách. Dôvodom má byť mladá herečka Natália Puklušová (32), s ktorou sa známy Slovák zaplietol. Pred pár dňami sme plavovlásku stretli v spoločnosti a zisťovali sme, čo na aktuálnu situáciu, s ktorou je spájaná, hovorí. A posiela jasný odkaz!

Bolo veľkým prekvapením, keď sa pred dvomi mesiacmi dostala na verejnosť informácia o tom, že manželstvo Andyho Krausa je v troskách. Scenárista sa vraj zaplietol s mladšou herečkou Natáliou Puklušovou a s dlhoročnou partnerkou Danielou sa ide rozvádzať. Dnes už dvojica robí posledné kroky k tomu, aby sa od seba mohli nadobro odpútať. 


Rozvádzajúci sa Andy Kraus: FOTO bývalého rodinného hniezdočka... Tu žil s manželkou!


Pred pár dňami sme v spoločnosti stretli plavovlásku, ktorá má byť podstatnou súčasťou toho všetkého. Keď sme sa jej opýtali na to, či jej vzniknutá situácia nejako zmenila život, vyjadrila sa stručne a záhadne. „Mňa sa to netýka, len sa ma to dotýka... Stačí takto?“ povedala nám Puklušová.

Zdá sa teda, že sa herečka jednoducho nechce do ničoho miešať a čaká, kedy si scenárista aktuálnu situáciu vo svojom živote vyrieši sám. Nechajme sa prekvapiť, či sa po tom všetkom už bude dvojica prezentovať ako oficiálny pár. 

Video: Odkaz Natálie Puklušovej k aktuálnej situácii okolo Andyho Krausa

Puklusova ku kauze Kraus

Viac o téme: Andy KrausNatália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu