Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Viktor, takto sa balia baby?! Unikátne zábery z dňa, kedy sa Banášová a Vincze dali dokopy!

Adela Banášová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová a Viktor Vincze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA/HERÁLEC - Keď sa na verejnosť dostala informácia o vzťahu Adely Banášovej (36) a Viktora Vinczeho (25), mnohí zostali v šoku. Dvojicu totiž delí pomerne veľký vekový rozdiel. Ako neskôr zaľúbenci prezradili, k ich zblíženiu došlo počas svadby Mateja Sajfu Cifru (37) a Veroniky Ostrihoňovej (28). A nám sa podarilo nájsť unikátne zábery z dňa, kedy to medzi nimi zaiskrilo. Fúha, Viktor, ale takto sa balia baby?!

Adela Banášová a Viktor Vincze tvoria pár len niečo vyše dvoch mesiacov, no za ten čas sa im podarilo vyvolať poriadny rozruch. A vôbec nie cielene... Keď sa totiž na verejnosť dostala informácia o tom, že by dvojica mohla byť spolu, mnohí si mysleli, že to je len nejaká sranda. No dnes je už jasné, že to moderátori spolu myslia úplne vážne. 


Zaľúbenci Banášová a Vincze prvýkrát otvorene o vzťahu: Takto to celé začalo! 


Ako prezradili, definitívna iskra medzi nimi preletela v septembri, na svadbe ich spoločných priateľov Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej. A nám sa teraz podarilo objaviť unikátne zábery z dňa, kedy sa dvojica dala dokopy. Na youtube sa totiž objavilo video zo spomínanej svadby, kde v pozadí vidno čerstvo zaľúbený párik. 

No ale mladý markizák veľmi iniciatívne teda nevyzerá. Veď hoci na záberoch sedí vedľa Adely, namiesto toho, aby sa jej venoval, takmer po celý čas hľadí do mobilu. A blondínka si naopak vychutnáva program, v ktorom vystupujú rôzni zabávači. O tom, že na veselici k žiadnemu veľkému baleniu nedošlo, svedčí aj plavovláskina reakcia, keď ju tlačili k tomu, aby išla chytať kyticu. 

Autorovi videa zakričala: „Chceš si ma zobrať alebo čo? Tak čo ma tam tlačíš? Nájdi mi muža a potom tam pôjdem, čo tam teraz budem...?“ zahlásila vždy vtipná Adela. No, zdá sa, že ten muž si ju nakoniec predsa len našiel. Veď s Viktorom Vinczem vraj napokon pretancovala celú noc. 

Viktor Vincze sa na záberoch takmer po celý čas hrá na mobile, zatiaľ čo Adela Banášová, ktorá sedela vedľa neho, si užívala vystúpenie zabávača.
Zobraziť galériu (9)
Viktor Vincze sa na záberoch takmer po celý čas hrá na mobile, zatiaľ čo Adela Banášová, ktorá sedela vedľa neho, si užívala vystúpenie zabávača.  (Zdroj: youtube.com/Lukáš Híveš)

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu