Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO je prvá žena Mira Nogu: Krutá rana osudu zničila ich manželstvo!

Miro Noga Zobraziť galériu (4)
Miro Noga (Zdroj: L+S)

BRATISLAVA - Miro Noga (55) patrí k ľuďom, ktorí si súkromie naozaj strážia. Jeho prvú manželku preto pozná naozaj málokto. Pred pár dňami sa ale Lívia Nogová objavila na spoločenskej akcii, kde neušla pozornosti markizáckej Smotánky. So známym hercom sú rozvedení už takmer 25 rokov. Nedokázali totiž ustáť krutú ranu, ktorú im osud uštedril pri narodení ich druhého syna.

Miro Noga aktuálne prežíva naozaj šťastné obdobie. Jeho srdce už takmer 13 rokov patrí Janke (34), ktorá mu v lete 2014 porodila dcéru. Herec má však aj starších synov, o ktorých matke sa veľa nevie. Rozvod sa totiž konal už takmer pred 25 rokmi. 

Nedávno sa ale Lívia Nogová objavila na krste kalendára pre zvierací útulok. Tam neunikla pozornému oku markizáckej kamery a moderátorky Eriky Judínyovej, ktorá ju spomenula v sobotnej Smotánke.

Topky.sk pátrali v minulosti, prečo vlastne vzťah Mira a Lívie nevyšiel – a je za tým naozaj smutný príbeh. Po prvom synovi sa totiž Nogovcom narodil ťažko postihnutý Marek. „Vtedy som bol naozaj na dne. Pozbieral som však všetky zvyšné sily, veď som mal ešte staršieho Olivera. Naše manželstvo to, žiaľ, nezvládlo, nasledoval rozvod,” povedal herec v rozhovore pre Slovenku.

Po rozchode však na seba dvojica nezanevrela. Ako sa v minulosti Lívia vyjadrila pre Korzár, ich vzťah sa časom stal dokonca lepším, než bol počas manželstva. 

Lívia Nogová vyzerá aj po päťdesiatke skvelo.
Zobraziť galériu (4)
Lívia Nogová vyzerá aj po päťdesiatke skvelo.

Viac o téme: Miro Noga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu