Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Patrila medzi najkrajších ľudí sveta, teraz známu herečku nespoznáte!

Michelle Pfeiffer sa vďaka svojmu šarmu viackrát ocitla v rebríčku najkrajších ľudí sveta. Zobraziť galériu (9)
Michelle Pfeiffer sa vďaka svojmu šarmu viackrát ocitla v rebríčku najkrajších ľudí sveta.

NEW YORK - Iná, a predsa stále rovnako atraktívna! Hollywoodska herečka Michelle Pfeiffer (57) sa v minulosti viackrát ocitla v rebríčku najkrajších ľudí sveta. Vďačí za to svojej súmernej tvári a prirodzenému šarmu, ktorého má aj v zrelom veku na rozdávanie. Aktuálne pracuje na dráme The Wizard of Lies, kde hrá ženu v rokoch so svetlejšími vlasmi a okuliarmi. Tak čo, spoznali by ste ju, keby okolo vás prešla po ulici?!

Talentovaná a krásna! Presne taká je Michelle Pfeiffer, ktorá svoju hereckú kariéru odštartovala, paradoxne, neúspechom - účinkovaním vo filme Pomáda 2. Umelkyňa sa však nedala odradiť a vyplatilo sa. Dnes má na konte množstvo skvelých i ocenených počinov, ktoré ozdobila svojím nadaním a šarmom. 

Atraktívna blondínka má na krku 60-tku a pred kamerami je stále aktívna. V týchto dňoch spoločne s Robertom De Nirom nakrúca film s názvom The Wizard of Lies, kde stvárňujú najväčšieho podvodníka všetkých čias - Bernarda Madoffa a jeho manželku Ruth. 

Na pľaci nechýbali paparazzi, ktorým sa podarilo úspešnú herečku zachytiť priamo v akcii. Ako žena finančníka má Michelle zmenený účes. Jej vlasy sú o pár centimetrov kratšie a o pár odtieňov svetlejšie. Súčasťou jej aktuálneho imidžu sú tiež dioptrické okuliare, na ktoré u Pfeiffer nie sme zvyknutí. A hoci viacerí by mali možno problém herečku spoznať, treba uznať, že vyzerá stále rovnako dobre ako zamlada.

Američan Bernard Madoff (77) je považovaný za najväčšieho podvodníka všetkých čias. 11. decembra 2008 ho zatkli agenti FBI a vo väzení si odpykáva 150-ročný trest. Uvádza sa, že finančnými machináciami sa mu podarilo spreneveriť vyše 65 miliárd amerických dolárov. S odstupom času jeho žena Ruth prezradila, že spoločne s manželom sa v minulosti pokúsili o samovraždu. V roku 2010 odišiel z toho sveta ich syn Mark, ktorý sa obesil. Niet pochýb, že sfilmovanie ich príbehu má potenciál na úspech. 

Takto v súčasnosti vyzerá herečka Michelle Pfeiffer, ktorú paparazzi nafotili počas nakrúcania filmu The Wizard of Lies.
Zobraziť galériu (9)
Takto v súčasnosti vyzerá herečka Michelle Pfeiffer, ktorú paparazzi nafotili počas nakrúcania filmu The Wizard of Lies.

 

Viac o téme: Michelle Pfeiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu