Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krvavé vyčínanie hviezdy Baywatchu: Hrozí mu 7 rokov natvrdo!

Jeremy Jackson
Jeremy Jackson (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Herec Jeremy Jackson čelí obvineniu z útoku so smrtiacou zbraňou a vyhrážania sa. Tridsaťštyriročného predstaviteľa Hobieho Buchannona zo seriálu Baywatch (1989 - 2001) obvinili v súvislosti s incidentom, ktorý sa stal tento rok v auguste. Známy Američan niekoľkokrát bodol ženu a z miesta ušiel. Hrozí mu 7 rokov za mrežami!

Ku konfliktu došlo v Los Angeles, keď sa nemenovaná žena začala hádať s hercom v blízkosti jej domu, pričom ho podozrievala, že sa snažil ukradnúť auto jej priateľa. Vtom Jackson vytiahol nôž a bodol ju do chrbta, ruky a nohy a následne ušiel. Útočníka našla polícia v hoteli. Súdne pojednávanie by sa malo konať 28. októbra. V prípade dokázania viny mu hrozí sedem rokov za mrežami.

Rodáka z Kalifornie pritom zatkli aj tento rok v apríli, keď na párty v Los Angeles pobodal muža. V tejto kauze ho však neobvinili, pretože išlo o sebaobranu. 

Jeremy Jackson sa preslávil ako spomínaný Hobie Buchannon, ktorého stvárňoval v televíznom hite Baywatch v rokoch 1991 až 1999. Úlohu syna Mitcha Buchannona v podaní Davida Hasselhoffa si zopakoval aj vo filme Pobrežná hliadka: Havajská noc (2003). Okrem toho sa ukázal aj v snímkach ako napríklad Kruh temnoty (2004) alebo Blood Effects (2011). 

Viac o téme: Jeremy Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu