Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi ryšavka z Búrlivého vína leží ľuďom v žalúdku: Toto si o nej myslia!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (6)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – O slovenskej herečke a speváčke Barbore Švidraňovej, ktorá je v poslednej dobe známa najmä zo seriálu Búrlivé víno, si ľudia zvyknú myslieť, že je mrcha.

„V telke hrávam stále len mrchy a negatívne postavy, tak si ma ľudia už takto zaškatuľkovali. Niekedy zazerajú a nevedia si oddeliť reálny život od toho hereckého. Potom ma vidia v divadle, kde mám rôznorodejšie veci a sú prekvapení, hovoria mi, že ´Veď ty nie si až taká zlá...´ Vnímam to už s humorom a nadhľadom,“ poznamenala herečka v rozhovore.

„Som rada, že divadlo robí tej telke taký kontrast. Na druhej strane je fajn naučiť sa hrať aj tú negatívnu polohu, viem si ju potom v sebe tak nejako udržať a živiť a keď treba, tak ju vytiahnem,“ prezradila Švidraňová, pri ktorej sa mnohí vraj držia skôr v úzadí.

„Ľudia si o mne často myslia, že som namyslená alebo prísna. Kedysi som bola totiž uzavretejšia a držala som si odstup, ale časom zisťujem, že to nie je až tak treba. Už viem odhadnúť, kedy áno a kedy nie. Viem, kedy môžem byť sama sebou a kedy musím držať nejakú formu, ktorú si vyžaduje nejaká situácia alebo prostredie,“ podotkla 27-ročná rodáčka zo Žiliny.

„Vďaka herectvu som sa vlastne naučila nejakým spôsobom fungovať sama so sebou a zistila som, kto som a čo som, čo vo mne je a ako sa dá ten prejav nejakým spôsobom ovládať. To mi veľmi pomohlo, vďaka tomu som teraz otvorenejšia ako kedysi,“ uviedla talentovaná červenovláska. 

„Ja som odjakživa skôr introvert. Aj okruh priateľov mám užší a zistila som, že mám trošku fóbiu z davov a z preplnených miestností. Keď som náhodou chvíľku obmedzená a nemám voľnosť, tak na mňa doľahne úzkosť. V spoločnosti naozaj blízkych ľudí alebo takých, keď mi je príjemne a cítim sa bezpečne, som ale zas veľmi otvorená a bezprostredná,“ dodala. 

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu