Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomstvo Mariána Mitaša z Búrlivého vína: Toto sa verejne ešte nevie!

Marián Mitaš skrýval pred verejnosťou sladké tajomstvo. Zobraziť galériu (4)
Marián Mitaš skrýval pred verejnosťou sladké tajomstvo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Marián Mitaš (34) sa v nových častiach markizáckeho seriálu Búrlivé víno už objavovať nebude. Jeho postava totiž v závere piatej série spáchala samovraždu. No aspoň mu zostane viac času na rodinku. A ten bude teraz veru naozaj potrebovať. Podarilo sa nám totiž zistiť tajomstvo, ktoré sa umelcovi doposiaľ darilo pred verejnosťou skrývať - z herca sa čoskoro stane dvojnásobný otec.

Marián Mitaš sa do povedomia verejnosti dostal vďaka markizáckemu seriálu Búrlivé víno. A hoci tam stvárňoval negatívnu postavu, Slováci si ho doslova zamilovali. Dôvodom bolo jeho presvedčivé stvárnenie psychicky narušeného človeka.


Najhorší krok Markízy: Toto im diváci neodpustia! 


So záverom piatej série však skončila aj jeho úloha v tomto počine. V úplne poslednej epizóde pred prázdninami totiž Michal Oláh spáchal samovraždu. 

Aktuálne sa tak herec môže naplno venovať svojej rodine. A má na to hneď dvojnásobný dôvod – zistili sme totiž tajomstvo, ktoré sa mu doposiaľ darilo pred verejnosťou skrývať. Jeho manželka Katka totiž po dcérke Dorotke už čoskoro privedie na svet aj druhé dieťatko. 

Kontaktovali sme v tejto súvislosti aj samotného umelca a informáciu nám potvrdil. „Áno, čakáme, Dorotka aj celá rodina sa veľmi tešia,“ priznal pre Topky.sk Mitaš. No viac o druhom tehotenstve svojej ženy prezradiť nechcel. Nastávajúcim rodičom gratulujeme! 

Viac o téme: Marián Mitaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu