Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvo slovenskej herečky prevalené: Rozchod... Už je šťastná s iným!

Barbora Chlebcová, známa najmä z dabingu, už nežije s otcom svojho dieťaťa. Zobraziť galériu (6)
Barbora Chlebcová, známa najmä z dabingu, už nežije s otcom svojho dieťaťa.

BRATISLAVA - Nevydržalo im to! Barbora Chlebcová (29) sa kedysi zviditeľnila v súťaži Dievča za milión, vyštudovaná herečka je však známa najmä ako hlas z tureckých telenoviel vysielaných na Markíze. V lete 2013 ryšavka porodila syna Filipa a zdalo sa, že s partnerom Petrom budú šťastní až na veky. Dnes je však už všetko inak. Párik sa rozišiel a mladá mamička má po boku niekoho nového.

Barbora Chlebcová účinkovala v Dievčati za milión, chodila s Jurajom Hajdinom, dabovala Hürrem zo Sultána, či Fatmagül a poslucháčom môže byť známa aj z éteru slovenských rádií. Mladá herečka sa po dlhšej dobe zviditeľnila v lete 2013, kedy svojmu partnerovi Petrovi porodila syna Filipa. 


Barbora Chlebcová z Dievčaťa za milión žiari šťastím: Už je mamičkou!


Dnes však už táto rodinka nefunguje pod jednou strechou. Týždenník Šarm priniesol informácie o rozchode a my sme si ich overovali u samotnej ryšavky. „Rozišli sme sa, to je pravda. Už je to pár mesiacov,” priznala Barbora. „Bohužiaľ sme boli super nekompatibilní, nefungovalo nám to. Proste sa to už nedalo zachrániť,” dodala. 

V žiadnom prípade však Chlebcová neprežíva nijaké smutné obdobie, práve naopak. „Momentálne som veľmi šťastná,” povedala nám. A na našu otázku, či je za tým nový partner, odpovedala kladne: „Vyzerá to tak, že na ocot nezostanem. A budem sa teda veľmi snažiť, aby to už vydržalo navždy.” Ako nám herečka prezradila, je rodinne založená a túži po viacerých potomkoch. Tak snáď sa jej tento sen splní...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu