Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska s prezývkou Nové Telo sa pretŕčala pred kamerami: Nech sa páči, striptíz zdarma!

Karlie Kloss vo videoklipe zo seba zhodila šaty. Zobraziť galériu (9)
Karlie Kloss vo videoklipe zo seba zhodila šaty.

LOS ANGELES – Bez šiat! Americká modelka Karlie Kloss (22), ktorá si vďaka svojim štíhlym krivkám vyslúžila prezývku Nové Telo, nie je žiadna hanblivka. Práve preto ani nemala problém ukázať sa pred kamerami takmer kompetne vyzlečená. Keďže k nahote pridala i zmyselné pohyby, niet pochýb, že chlapi si pri pohľade na ňu prídu na svoje.

Dobre si vybrali! Meno Karlie Kloss je vo svete modelingu veľmi dobre známe. Mladučká modelka už vo svojich devätnástich rokoch pobláznila prestížne dizajnérske domy a magazíny, ktoré ju prirovnávajú k austrálskej kolegyni Elle Macpherson. Tá si na vrchole svojej kariéry vyslúžila prezývku Telo a mladučká Američanka má byť jej nástupkyňou.


Z tejto modelky vám padne sánka! 50-ročné TELO v miniatúrnych bikinách


Karlie však popri modelingu pracuje na svojom vzdelaní a začína si pomaličky napĺňať aj herecké ambície. Podľa medializovaných informácií by sa mala objaviť v pokračovaní obľúbenej komédie Zoolander. Atraktívnu plavovlásku však v týchto dňoch môžete vidieť aj vo videoklipe kapely Chic, kde previedla všetko zo svojho sexepílu.

Jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti sa vo videu viackrát prezliekala. Pred kamerami sa preto objavila v dráždivej spodnej bielizni, ktorá zvýraznila jej dokonalé krivky. Súčasťou klipu sú tiež zábery, na ktorých sa Karlie zmyselne vlní a otŕča do kamery svoj zadoček. Niet pochýb, že takto pošteklí fantáziu nejedného muža. 

VIDEO: Karlie Kloss predviedla pred kamerami svoje krivky a sexepíl. 


Pozrite si tiež: Nahá zvrátenosť: Modelka s nálepkou „Telo“ je vychudnutá na kosť!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu