Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezda seriálu Čarodejnice išla po 40-tke donaha: Ukázala prsia aj „bobra“!

Rose McGowan sa aj so štyridsiatkou na krku nechala zvečniť úplne nahá a vystavila najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (12)
Rose McGowan sa aj so štyridsiatkou na krku nechala zvečniť úplne nahá a vystavila najintímnejšie partie. (Zdroj: Flaunt)

LOS ANGELES – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci Rose McGowan už pred rokom prekročila prah okrúhlej štyridsiatky, ambície odhaľovať sa pred objektívom ju zatiaľ neopustili. Herečka odhodila šaty aj zábrany a nechala sa zvečniť tak, ako ju stvorila príroda. Úplne nahá odhalila všetky zákutia svojho tela – vrátane najcitlivejších partií.

Erotika bez cenzúry! Aj keď sa Rose McGowan najviac zviditeľnila ako sympatická čarodejnica z televíznych obrazoviek, v skutočnosti jej nie sú cudzie ani zábery so sexuálnym podtónom. Svojich fanúšikov o tom presvedčila už pred rokom, keď nakrútila zmyselné krátke video Wild Rose v Evinom rúchu. Najnovšie si zapózovala pre novembrové číslo magazínu Flaunt, v ktorom sexepílom opäť nešetrila. Na obdiv vystavila všetky ženské zbrane.

Rose sa síce ani tentoraz pred objektívom neostýchala, no nezabudla na umelecký dojem. Výsledné zábery sú v čiernobielom prevedení a zachytávajú prirodzenú krásu herečkinho tela. Brunetka sa totiž aj pred bránou zrelého veku môže pochváliť ukážkovou figúrou a okrúhlymi prednosťami. Ako bonus pre všetkých mužských fanúšikov pridala aj obnažený rozkrok. Ďalšie pózy si vychutnala vo vode či v prírode, no pri väčšine z nich sa so zahaľovaním príliš neobťažovala.

Hollywoodska hviezda je síce vydatá, no o nešťastnej láske toho vie viac než dosť. „Zlomené srdce nestojí za nič, nie je na tom nič pekné. Na zahojenie treba len čas. A potom príde ten úžasný deň, kedy to z ničoho nič prestane bolieť. Mala som zlomené srdce, ktoré bolelo tak veľmi, že ma to fyzicky zobudilo zo spánku,“ podelila sa o svoju skúsenosť v nedávnom interview. A aká je podľa nej najlepšia náplasť? Nájsť si novú známosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu