Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trpký koniec extravagantného farmára: Vyhadzov plný výčitiek!

Viktor Matz druhú šancu na Farme nevyužil a po dvoch týždňoch sa znovu vracia domov. Zobraziť galériu (13)
Viktor Matz druhú šancu na Farme nevyužil a po dvoch týždňoch sa znovu vracia domov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zlyhal! Súťažiaci z markizáckej reality šou Farma majú za sebou ďalší duel. V piatkovom súboji sa proti sebe postavili Reza Givili (31) a Viktor Matz (22). Zatiaľ čo prvý spomínaný okúsil čaro vyraďovacieho súboja prvýkrát, o 9-rokov mladší kaderník z Košíc už má podobnú skúsenosť za sebou. A rovnako ako minule, aj tentokrát pohorel. Sám sebe vyčítal fakt, že druhú šancu v súťaži nedokázal zužitkovať vo svoj prospech. Po krátkych 2 týždňoch preto ide opäť domov.

Každý týždeň sa súťažiaci z markizáckej reality šou musia rozlúčiť s jedným zo svojich kolegov. Tentokrát si svoje sily v piatkovom dueli zmerali Reza Givili a Viktor Matz. Extravagantný kaderník z východu Slovenska už síce raz okúsil trpkosť prehry, no späť do hry ho vrátila náhoda – nahradil zraneného kolegu. V hre o 50 000 eur však mladík dlho nezostal.

Statný Iránec totiž svojho súpera porazil nielen v prekvapení, ktoré pozostávalo zo zakladania ohňa, ale aj v preťahovaní lanom. Duelové úlohy pritom vyberal práve Viktor, čo neskôr aj oľutoval. „Mohol som inak skombinovať tieto disciplíny. Je to škoda,“ povedal po súboji porazený farmár a pokračoval: „Človek, keď dostane druhú šancu, musí ju využiť naplno, no ja mám pocit, že som ju nevyužil.“

Matza nečakaný koniec na Farme rozplakal. „Pocity mám veľmi zlé, je mi to ľúto a veľmi ma to trápi. Ďalšia šanca nepríde, lebo donekonečna ju nemôžem dostávať. Keby som rozmýšľal skôr tak, ako rozmýšľam teraz, tak by tento okamih vôbec nemusel byť,“ vyčítal si kaderník tesne pred odchodom zo statku. Po vyradení Viktora Matza v súťaži zostávajú 5 starí a 4 noví farmári. Ktorý z nich sa napokon stane víťazom, ukáže čas. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu