Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Silikónová modelka ukázala utajovanú dcérku: Preboha, čo to vybrala za meno?

Katie Price konečne ukázala svoju piatu dcérku, ktorej plánuje dať pomerne kontroverzné meno. Zobraziť galériu (11)
Katie Price konečne ukázala svoju piatu dcérku, ktorej plánuje dať pomerne kontroverzné meno. (Zdroj: OK!)

LONDÝN – Kam sa podela jej súdnosť? Celebrity sú síce známe tým, že svojim ratolestiam dávajú veľmi nezvyčajné mená, no Katie Price (36) sa rozhodla pre ozajstný nezmysel. Svoju piatu ratolesť šesť týždňov skrývala a rovnako dlho jej trvalo, kým pre ňu vybrala krstné meno. Roztomilá dcérka sa však už teraz môže pripraviť na doživotné posmešky zo strany okolia.

Načisto sa pomiatla? Prsnatá britská glamour modelka otehotnela po piaty raz veľmi nečakane a dieťatko priviedla na svet o šesť týždňov skôr. Podľa jej slov bolo novorodené dievčatko také maličké, že sa manželovi Kieranovi Haylerovi zmestilo do dlane. Niet sa preto čo čudovať, že päťnásobná mamička so svojím uzlíkom šťastia zostala v nemocničnej starostlivosti ešte ďalšie tri týždne. A po prepustení do domácej starostlivosti podobizeň dcérky takisto držala pod rúškom tajomstva. Všetko zmenila až titulná strana čerstvého vydania magazínu OK!, ktorá odhalila nielen to, ako dievčatko vyzerá, ale aj to, ako sa bude volať.

Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že Katie Price sa rýchlosťou blesku vrátila k postavičke ako lusk, s ktorou sa pýšila pred tehotenstvom. V uplynulých týždňoch sa chválila aj dcérkou, ale vždy tak, aby jej nebolo vidieť tváričku. Podelila sa len o fotky nožičiek či postieľky. Výnimku urobila až pre spomínaný časopis, ktorý jej venoval nemálo priestoru. Hviezda prezývaná Jordan v ňom prezradila, že po šiestich týždňoch premýšľania sa rozhodla pokrstiť dcérku menom Bunny Hayler.

Slovo bunny síce na prvý pohľad môže pôsobiť sympaticky, no v preklade znamená zajačik. Navyše sa týmto pojmom označujú servírky v nočných kluboch a dievčatá v sexi rovnošatách typických pre magazín Playboy. Niet tak najmenších pochýb, že dievčatko sa v budúcnosti môže stretnúť s nepríjemnými narážkami. Hrdí rodičia si však stoja za svojím.

„Naozaj sme sa potrápili, kým sme sa rozhodli pre meno. Ja som ju chcela pomenovať Vojvodkyňa Kate alebo jednoducho Vojvodkyňa. Kieranovi sa to nepáčilo, tak sme vybrali Zajačik, čo sa nám páčilo obom,“ vysvetlila uveličená Katie magazínu OK!. Ktovie však, čo na toto rozhodnutie jedného dňa povie samotná Bunny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu